Zeker wedden
Image default
Aanbiedingen

8 voordelen van een pasjeshouder bij 123cardholder

De cardholders van 123cardholder zijn ideaal om al je pasjes, bankpasjes als andere kaarten dag in dag uit bij je te dragen. Deze portemonnees zijn een handige manier om je pasjes bij elkaar te houden en tegelijkertijd een classy look te creëren. Er zijn veel voordelen van een cardholder, waaronder de volgende 10. 

Veiligheid 

De cardholder is gemaakt van hoogwaardig materiaal met vaak een aluminium behuizing zodat je pasjes veilig opgeborgen zitten. De portemonnee is voorzien van RFID-technologie die de informatie op je pasjes beschermt tegen identiteitsdiefstal. De portemonnee is ook waterbestendig, waardoor je pasjes beschermd zijn tegen regen en vocht. 

Gemak 

Met een cardholder heb je alle pasjes bij elkaar. Het is gemakkelijk om de pasjes eruit te halen en er weer in te doen. Dit komt omdat veel pasjeshouders van 123cardholder een handig schuifmechanisme hebben waardoor je pasjes er trapsgewijs uitkomen. Er is geen gedoe meer met losse pasjes en je hebt geen zorgen meer over pasjes die je kwijtraakt. 

Cardholder met veel ruimte

Bij 123cardholder zijn de pasjeshouders ruim genoeg om al je pasjes in te bewaren. De portemonnee is voorzien van meerdere vakken waar je verschillende pasjes in kunt doen. Zij hebben cardholders die geschikt zijn voor alleen pasjes, pasjes & briefgeld of pasjes briefgeld en kleingeld. Hierdoor hebben zij voor ieder een keus. 

Design

De portemonnee is beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen. Je kunt daarom je eigen persoonlijke stijl creëren met een cardholder portemonnee. De portemonnee is ook verkrijgbaar in verschillende materialen zoals leer, PU leer, aluminium of kunststof. 

Compact 

De cardholder portemonnee is klein en compact van formaat. Hierdoor is het gemakkelijk om te dragen en past het gemakkelijk in je broekzak of tas. Je hoeft niet meer te rekenen op een grote portemonnee om al je pasjes te verzamelen. 

Betaalbare cardholder bij 123cardholder.nl 

De cardholders van 123cardholder zijn betaalbaar en beschikbaar in verschillende prijsklassen. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en stijlen, maar met een cardholder hoef je niet te rekenen op een duur product. 

Comfort 

Wie houdt er nou niet van een pasjeshouders die lekker in de hand ligt? De portemonnee is klein en compact, waardoor hij gemakkelijk in je broekzak of tas past. Je hoeft je niet meer druk te maken over het bij je dragen van een grote portemonnee. 

Milieuvriendelijke & duurzame card holder

Milieuvriendelijk is waar 123cardholder voor staat! Al onze cardholders zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals leer en kunststof. Hierdoor hoef je niet meer te rekenen op een vervuilende portemonnee. Daarnaast is zijn ze ook erg duurzaam. De kwaliteit is uitstekend en is zo ontworpen dat ze wel tegen een stootje kunnen. 

Conclusie

Als je op zoek bent naar een manier om al je pasjes bij elkaar te houden en tegelijkertijd een classy look te creëren, dan is een cardholder een geweldige optie. De cardholder is veilig, gemakkelijk te gebruiken, ruim, compact, betaalbaar, comfortabel, milieuvriendelijk & duurzaam. Hierdoor is de cardholder van 123cardholder.nl de perfecte manier om al je pasjes bij elkaar te houden.