Zeker wedden
Image default
Aanbiedingen

Boost je productiviteit met twee monitoren!

Boost je productiviteit met twee monitoren!

We leven in een wereld waarin digitale technologie een enorme impact heeft op ons werk en dagelijks leven. Een computer is een onmisbaar hulpmiddel voor talloze mensen die werken in verschillende sectoren. Of je nu een programmeur, ontwerper, schrijver of accountant bent, het werken op een computer is tegenwoordig onmisbaar. Elke dag groeit de hoeveelheid informatie die we moeten verwerken en vaak moeten we multitasken om alles gedaan te krijgen. Het is dan ook geen verrassing dat werken met twee monitoren veel voordelen biedt, vooral als ze van Azerty.nl af komen! In deze blog vertellen we je er alles over.

 

1. Meer ruimte en overzicht

Twee monitoren betekent uitbreiding van je schermruimte met nog eens 100%. Dit geeft je niet alleen meer plaats om te werken en belangrijke documenten naast elkaar te houden, maar het geeft je ook de mogelijkheid om beter overzicht te behouden. Wanneer je met meerdere documenten tegelijkertijd werkt of bijvoorbeeld met een spreadsheet en grafieken werkt, dan is het hebben van twee monitoren enorm handig en verhoogt het je efficiëntie. 

 

2. Minder tijdverspilling

Stel, je moet informatie overzetten van de ene applicatie naar de andere. In plaats van heen en weer te switchen tussen verschillende applicaties, kun je gewoon het ene programma naar één monitor slepen en het andere programma naar de andere monitor. Dit betekent minder tijdverspilling en meer tijd om aan je taken te besteden.

 

3. Verbeterde samenwerking

Twee monitoren bevorderen ook de samenwerking met collega’s. Wanneer je bijvoorbeeld met een team aan een project werkt, kun je op één scherm samenwerken aan ideeën en op het andere scherm aantekeningen maken, zonder dat iemand op jouw scherm moet kijken om te zien wat er gebeurt. Het is gewoon een efficiënte manier om informatie te delen.

 

4. Efficiënter werken

Neurologische studies hebben aangetoond dat het gebruik van meerdere monitoren je productiviteit verhoogt. Met twee monitoren kun je efficiënter werken door minder te switchen tussen verschillende programma’s, minder heen en weer te zoeken met mappen en bureaubladpictogrammen en minder te scrollen. Het betekent dat je meer in minder tijd kunt doen en dat je werk dus sneller af krijgt.

 

https://azerty.nl/