Bosplantsoen dat met zorg is gekweekt

Wanneer u verantwoordelijk bent voor de aanleg van bosplantsoen, is Lodders Boomkwekerijen BV in Wernhout hét bedrijf dat u in moet schakelen. Voor het kweken van bomen en struiken is specifieke kennis nodig om het op de juiste en meest verantwoorde manier te doen. Een speciale kwekerij voor bosplantsoen inschakelen is voor dit doeleinde dan ook een goed idee. Dit bedrijf stelt de goede zorg van hun planten en bomen volledig centraal en hun specialisten hebben dan ook alle kennis in huis om die zorg te bieden. Zo kunt u uw bosplantsoen met een gerust hart gebruiken voor de aanleg van uw openbaar groen.

Bosplantsoen voor ieder groenproject

Lodders Boomkwekerijen BV uit Wernhout werkt al een lange tijd nauw en succesvol samen met boomkwekers, hoveniers en bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het aanleggen en onderhouden van openbaar groen. Doordat dit bedrijf al voor vele projecten bosplantsoen heeft gekweekt, is geen enkele uitdaging voor hen te groot. Bent u bezig met een project voor bosbouw of landschapsinrichting? Of wilt u bosplantsoen aanschaffen voor wegenbeplanting? Voor alle soorten groenprojecten bent u hier aan het juiste adres. Al het haag- en bosplantsoen wordt zowel in volle grond als in container en op de meest duurzame wijze gekweekt. Het overgrote deel van deze kwekerij bestaat uit autochtone planten van geselecteerde opstanden uit de Rassenlijst Bomen. Zo worden ook de bomen en planten geleverd met de nodige herkomstcertificaten.

Een assortiment voor alle soorten afnemers

Niet alleen organisaties voor openbaar groen maken gebruik van het ruime assortiment van Lodders Boomkwekerijen BV. Ook tuinarchitecten kunnen gebruikmaken van het ruime assortiment van dit bedrijf om van de projecten voor hun opdrachtgevers een succes te maken. Daarnaast worden hier nog uitgangsmaterialen gekweekt zoals zaailingen, struiken, zetstammen en spillen & veren voor collega-kwekers. Wilt u meer weten over het aanbod en de dienstverlening van deze kwekerij? Bekijk de website of neem direct contact op om de mogelijkheden voor uw project te bespreken.

https://www.lodders.nl/

Related Post