Zeker wedden
Image default
Management

businesses with low overhead

Beste ideeën voor kleine bedrijven met lage overheadkosten

 

Het starten van een bedrijf kan een multimiljonairsdollarpropositie zijn, waarvoor massale fondsenwervingsrondes en de uitgifte van aandelen aan investeerders nodig zijn. Maar er zijn tal van soorten kleine bedrijven die ondernemers kunnen beginnen met weinig tot geen financiering, en ook weinig lopende kosten. De sleutel is het type bedrijf dat u runt te begrijpen en te weten waar u klanten kunt krijgen voordat u zelfs maar begint.

 

Blogger

Gemiddeld loon voor een blogger: $0 om te beginnen, tot gemiddeld $37.000 per jaar

Bloggen is misschien wel een van de gemakkelijkste bedrijven om in je eentje te beginnen, want je hoeft alleen maar te schrijven. Natuurlijk is het iets gecompliceerder om van een bloghobby een bonafide bedrijf te maken, maar qua drempels zijn er eigenlijk geen. Om een succesvolle blogger te worden, moet u echter wel een aantrekkelijke website opzetten, deze op de markt brengen voor nieuwe gebruikers en, natuurlijk, vaardig zijn in het schrijven en uw onderwerp goed kennen. In termen van kosten is het starten van een blogging business echter een van de meest betaalbare opties die je kunt vinden. Hoewel veel bloggers niet veel verdienen, kunnen zeer populaire bloggers in de zes cijfers verdienen.

 

Doe mee aan onze Poll: Heb jij een bijbaantje of ander bijbaantje?

 

Privé kok

Gemiddeld salaris van een privékok: 93.388 dollar

Het kost misschien niet veel geld om een zaak als privékok op te starten, maar het vergt wel serieuze vaardigheden. Als je echter een opleiding in de sector hebt gevolgd en zonder werk zit of gewoon voor jezelf wilt beginnen, kun je een lucratief salaris verdienen zonder een cent uit te geven aan iets anders dan marketing. Privékoks worden vaak ingehuurd op basis van mond-tot-mondreclame, dus het ontwikkelen van een aanwezigheid in de industrie is meestal een goede eerste stap voordat je je eigen bedrijf begint.

 

Boekhouder aan huis

Gemiddeld loon voor een thuisboekhouder: $28/uur, of ongeveer $58.536 per jaar

Als je bedreven bent in het boekhouden, heb je de vaardigheden om een succesvol bedrijf te starten zonder ooit je huis te verlaten. Elk bedrijf moet een nauwkeurige boekhouding bijhouden, en veel bedrijven besteden dit werk uit in plaats van te betalen voor dure in-house ondersteuning. Met de juiste software, een goede computer en een solide internetverbinding kun je met minimale kosten aan de slag. 

 

Laat uw geld beter voor u werken

 

Etsy Schepper

Gemiddeld loon voor ambachtelijke en fijne kunstenaars: 23,62 dollar per uur, of ongeveer 49.120 dollar per jaar

Als je een creatieve handelaar, sites als Etsy en Ebay bieden blootstelling aan enorme markten die je niet kon toegang krijgen tot voor het tijdperk van het internet. Terwijl Ebay een meer diverse site is met een groter publiek, is Etsy een meer niche marktplaats die voornamelijk individuele, creatieve, vintage of handgemaakte producten belicht. Maar je kunt Etsy en andere online sites aanboren om producten te verkopen die je zelf thuis maakt, met weinig tot geen opstartkosten.

 

Adviseur

Gemiddeld salaris van een consultant: $94.000 per jaar, maar dit kan sterk variëren

De term “consultant” dekt een breed scala aan disciplines, maar als je gespecialiseerde kennis hebt over een bepaald gebied of bedrijf, willen bedrijven waarschijnlijk met je praten. Vanuit het comfort van je eigen huis, met niets meer dan een smartphone en/of een computer, kun je je advies aanbieden aan bedrijven over de hele wereld, vaak tegen een forse jaarlijkse vergoeding.

 

Ontwerpdiensten

Gemiddeld salaris van een binnenhuisarchitect: $51.825

Een groot aantal ontwerpdiensten kan het best worden uitgevoerd met behulp van computersoftware. Als je een ontwerper bent, betekent dit dat je gemakkelijk vanuit huis kunt werken met de computer die je waarschijnlijk al bezit. Misschien wilt u investeren in wat ontwerpsoftware, vooral als u een interieurontwerper bent of van plan bent grafische beelden aan uw klanten te presenteren, maar buiten dit zijn uw opstartkosten laag. De echte uitdaging om een succesvolle thuis-werk ontwerper te worden is het vermogen om een reputatie op te bouwen in de industrie, want dat is de sleutel tot het ontwikkelen van nieuwe klanten.

 

Docent/muziekleraar

Gemiddelde verdiensten van een tutor of privéleraar: $48 per uur, kan sterk variëren tussen $20 en $100

Als je eenmaal hebt verworven van de vaardigheden en talenten om een tutor of een muziekleraar te zijn, moet je lopende kosten vrij laag zijn. Typisch, zullen de studenten brengen hun eigen computers of muziekinstrumenten aan de lessen, die u kunt zelfs houden op uw eigen huis als je wilt om de reiskosten laag te houden. Je zult waarschijnlijk willen wat visitekaartjes te krijgen en wat marketing te doen, maar buiten de kosten van het verwerven van studenten, moet je niet verwachten dat te veel betalen om dit soort bedrijf te starten.

 

Kunstmatige intelligentie

De term “kunstmatige intelligentie” wordt gebruikt om technologieën te beschrijven met betrekking tot machine learning, computer vision, natuurlijke taalverwerking en meer. Hoewel kunstmatige intelligentie een technologie is die al geruime tijd bestaat, naarmate het steeds geavanceerder wordt, groeit het marktpotentieel ervan ook.

 

Statista meldt dat de industrie alleen al in 2019 met 154% is gegroeid, waardoor het een geweldige techsector is om een bedrijf omheen te bouwen.

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/