Zeker wedden
Image default
Verbouwen

Dit aannemersbedrijf uit regio Middelburg schakelt u in voor allerlei klussen

Bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar aannemersbedrijf in de regio van Middelburg? Dan kunt u het beste de specialisten van Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf uit Serooskerke inschakelen. De aannemers van dit bedrijf staan voor u klaar bij elke klus. Wat voor opdracht u ook voor hen heeft; u kunt te allen tijde rekenen op de beste service. Dit bedrijf biedt elke klant dan ook zes zekerheden, waar ze in ieder geval van op aan kunnen. Deze zes zekerheden zijn: kwaliteit, heldere afspraken, grip op kosten, service, betrouwbaarheid en verBOUWgarantie. Wanneer u dit aannemersbedrijf inschakelt voor uw klus in Middelburg of omgeving, weet u dus zeker dat uw opdracht met succes wordt afgerond.

Het ontstaan van dit bedrijf

Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf is opgericht in 1998 door directeur en eigenaar John Onderdijk. Het bedrijf is toentertijd vernoemd naar het 17e-eeuwse Rijksmonument ‘Noordhout’, waar het bedrijf in was gevestigd. Na verloop van tijd heeft dit statige pand aan de idyllische kerkring in Serooskerke plaats gemaakt voor een nieuwe locatie, namelijk een pand op het industrieterrein ‘De Zompe’. Dit pand is ambachtelijk gebouwd en efficiënt afgewerkt, waardoor het nu als perfecte thuisbasis dient. Naast dat ze over dit kantoor beschikken, hebben ze als allround bouw- en aannemersbedrijf ook verschillende bedrijfshallen en een eigen timmerfabriek met spuiterij. Veel klussen kunnen ze dus onder eigen dak voor u uitvoeren.

Waar schakelt u dit bedrijf voor in?

Dit aannemersbedrijf uit Serooskerke, vlak bij Middelburg, kunt u inschakelen voor uiteenlopende werkzaamheden. Zo verzorgen ze (preventief) onderhoud, aan- en verbouw, kleinschalige nieuwbouw, machinaal timmerwerk, spuitwerk en de renovatie en restauratie van onder andere woningen, monumenten en zakelijke panden. Ze werken zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten en hebben al vele opdrachten succesvol weten af te ronden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van dit bedrijf? Breng dan een bezoek aan de website of neem contact op met een van de medewerkers. De contactgegevens van dit bedrijf vindt u tevens op hun website.

 

https://noordhout.nl/