Dit bedrijf verzorgt de schoonmaak van diverse kantoren

Zekerwedden

Directschoon is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat onder andere werkzaam is in de omgeving van Rotterdam. Met hun team van opgeleide schoonmakers verzorgen ze de schoonmaak bij diverse kantoren. Bij deze specialist ben je verzekerd van een transparante dienstverlening en heb je de mogelijkheid om zelf de afspraken voor het schoonmaken van jou kantoor in te plannen. Hiervoor hebben ze een overzichtelijk online platform waar je terecht kunt. Hier geef je eenvoudig de werkzaamheden, de dag en het tijdstip in dat jou het beste uitkomt. Doordat hun schoonmakers tijdens kantooruren bij jou komen schoonmaken, is het ook nog mogelijk om diverse zaken op locatie te bespreken.

Verschillende schoonmaakwerkzaamheden

Bij het inhuren van de schoonmakers van dit schoonmaakbedrijf voor jouw kantoor in Rotterdam, heb je de keuze uit verschillende werkzaamheden. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoren en kunnen hierdoor de binnen- en buitenkant van jouw pand schoonmaken. Laat de diverse werkplekken van jou en jouw collega’s schoonmaken of maak gebruik van specialistische reiniging wanneer dit nodig is. Voor de schoonmaak van de buitenkant van kantoren, kunnen zij ook glazenwassers sturen. Dankzij hun uitstekende dienstverlening leveren ze, indien gewenst, ook sanitaire artikelen, zoals handdoeken voor op de wc. Bij dit schoonmaakbedrijf weet je zeker dat jouw kantoor in Rotterdam er altijd netjes uitziet en fris ruikt.

Neem voor meer informatie contact op met deze specialist

Wil je graag jouw kantoor in Rotterdam op wekelijkse basis grondig schoon laten maken door de schoonmakers van dit schoonmaakbedrijf? Bekijk dan de mogelijkheden op hun website en plan eenvoudig een afspraak in voor de schoonmaak van een of meerdere kantoren. Op hun website staat ook meer informatie over de mogelijkheden en hoe je contact op kunt nemen bij vragen over de werkzaamheden of als je meer informatie over het platform wilt. Het personeel dat bij dit bedrijf werkt, helpt jou graag verder door je te voorzien van de nodige informatie.

Related Post