Dozenhal

Zekerwedden

Bij de Dozenhal kunt u terecht voor al uw kartonnen dozen & dozen die u nodig heeft. Deze kunnen wij voor u op maat maken, volgens de afmetingen die u graag wenst, maar vaak hebben wij de goede formaten al gewoon liggen! Dat komt doordat de Dozenhal de grootste voorraad aan kartonnen dozen heeft in heel Nederland. In deze verzameling zitten meer dan 2500 formaten op voorraad, klaar om verscheept te worden naar onze klanten. Deze liggen opgeslagen op meer dan tienduizend pallets waar allemaal nieuwe en gebruikte dozen liggen.

Gebruikte dozen

Hoorde u daar gebruikte kartonnen dozen? Jazeker, dat is het initiatief van de Dozenhal om wat vriendelijker te zijn voor het milieu. Vaak zijn dozen na eenmalig gebruik nog prima voor het transport van producten of de opslag van spullen. Daarom vinden we het zonde om deze gewoon weg te gooien, maar proberen we ze eerst een nieuw leven te geven. We bieden gebruikte dozen aan onze klanten tegen een lagere prijs. Zo worden de dozen herbruikt, en dat scheelt afval in de productie van nieuwe dozen, en scheelt in de portemonnee van onze klanten! Zo maken we iedereen blij.

Allemaal mogelijkheden

Bij de Dozenhal is bijna alles mogelijk wat betreft kartonnen dozen. Zoals we al noemden is het mogelijk om nieuwe dozen op maat bij ons te bestellen, en om goedkopere gebruikte dozen een nieuw leven te geven. Daarnaast verkopen we ook palletdozen die ook wel bekend staan als containerdozen. Deze zijn goed te gebruiken voor erg grote producten. Ook verkopen we tabaksdozen, deze zijn ideaal voor het vervoer van zwaar materiaal omdat ze extra stevig gemaakt zijn en dus niet snel stuk zullen gaan. Tot slot hebben we ook de mogelijkheid om dozen te bedrukken voor onze klanten. Hier is er keuze uit een bedrijfslogo dat erop komt, of een complete bedrukking aan alle kanten. U kunt het zo gek niet verzinnen! Kies voor de kwaliteit en de service van de Dozenhal, en kies voor onze kartonnen dozen, die met eigen transport naar u vervoerd worden.

Related Post