Een glaszetter voor particulieren en bedrijven in Breda en omstreken

Zekerwedden

Bent u aan het (ver)bouwen of is er een ruit gesneuveld in uw woning of bedrijfspand? Dan bent u vast op zoek naar een goede glaszetter. Iemand met veel ervaring in het vak en die via cursussen op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in zijn vakgebied. U wilt immers goede kwaliteit ontvangen. Schakel daarom een glaszetter in van Hermans & Huijgens, een bedrijf gevestigd in Etten-Leur dat werkzaam is in Breda en omstreken. Dit bedrijf heeft al meer dan honderd jaar ervaring met glaswerkzaamheden en investeert veel in de kennis en kunde van zijn medewerkers. Of u nu een particuliere of zakelijke klant bent; de experts van dit bedrijf staan voor u klaar. Neem contact met hen op en u wordt snel geholpen.

Bij een ruitbreuk wordt u binnen 24 uur geholpen

Uiteraard is het heel vervelend als er een ruit kapot is. U ervaart overlast door wind of neerslag, of bent bang voor inbraak. Daarom zorgt een glaszetter van Hermans & Huijgens uit Etten-Leur altijd binnen 24 uur voor een passende oplossing bij uw pand in of nabij Breda. Een kapotte ruit is zo vervangen of er wordt een degelijke noodoplossing geplaatst. Zo kunt u met een gerust hart uw woning of bedrijfspand betreden of verlaten. Uiteraard wordt de noodoplossing zo snel mogelijk vervangen door een definitief goede ruit. Zo is uw pand snel weer in uitstekende staat.

Soorten beglazing en gerelateerde werkzaamheden

Hermans & Huijgens kan verschillende soorten beglazing leveren en plaatsen. Van gefigureerd glas tot HR++ glas en glas-in-lood; het is allemaal mogelijk! Bovendien kan de glaszetter bij u in Etten-Leur, Breda of omgeving gerelateerde werkzaamheden uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van kozijnen en nieuwe draaiende delen. Ook is het mogelijk om tochtstrippen te laten vervangen en zo voor goede kierafdichting te zorgen. Zo heeft u geen last van tocht en is uw woning of bedrijfspand extra goed geïsoleerd.

https://www.bouwenschilderwerk.nl/

Related Post