Zeker wedden
Image default
Woning en Tuin

Een vliegengordijn is een goede oplossing

Het is weer zomer, en dat betekent dat het tijd is om een vliegengordijn op te hangen. Wie heeft er geen hekel aan een vlieg in huis? Of wat te denken van muggen, die u ’s nachts uit uw slaap houden? U kunt natuurlijk aan de gang met een vliegenmepper of met gif in huis. Maar een vliegengordijn is een veel makkelijkere oplossing. De gordijnen van Torresol zijn van goede kwaliteit, en zien er ook nog eens leuk uit. Wat wilt u nog meer?

Een vliegengordijn ophangen tijdens de zomermaanden

In de warme zomermaanden is het heerlijk om de tuindeur wijd open te zetten. Dat houdt het huis lekker koel. Het enige probleem is dat allerlei vervelende insecten hierdoor ook de kans krijgen om naar binnen te kruipen of vliegen. En zie die maar weer eens het huis uit te krijgen… Met een insectengordijn behoort dat probleem tot het verleden.

Stijlvolle oplossing voor een lastig probleem

Vliegen, muggen, andere vervelende beesten: we zien ze liever niet. Maar zie maar eens om de beesten buiten te houden in de zomermaanden. Met een insectengordijn van Torresol is dat plotseling een fluitje van een cent. De zware gordijnen vallen zo dicht, dat geen vlieg er doorheen kan komen. Bovendien zijn de gordijnen gemaakt met leuke patronen, zodat het ook een esthetische toevoeging aan uw woning is.

Een elegante oplossing, goed voor het milieu

Veel manieren om met vliegen, muggen of andere insecten af te rekenen, zijn niet milieuvriendelijk. Vooral gif is slecht voor de omgeving, en met kleine kinderen of huisdieren moet u dat zéker niet gebruiken. En met een vliegenmepper aan de gang is ook niet iedereens favoriete hobby. Maar een insectengordijn of vliegengordijn is wel een prima oplossing. Hang ‘m op, en u hoeft zich meteen geen zorgen meer te maken over muggen of vliegen in huis.