Zeker wedden
Image default
Bedrijven

Flexwerken in Utrecht doe je bij Creative Valley

Heb je wel eens gehoord van kantoren waar je een flexwerkplek kan huren? Wat is er nu een betere en centralere plek van Utrecht. Flexwerken in Utrecht kun je bij het kantoor van Creative Valley doen. Voor een prima prijs kun je er terecht voor een heerlijk dagje werken of zelfs voor een paar dagen of maanden. Hoelang en hoevaak je de flexwerkplek wilt afhuren ligt helemaal aan jouw en kun je gemakkelijk zelf bepalen. Je kunt er al een dagpas kopen voor 29,00- euro. Ben je benieuwd wat Creative Valley zo leuk en aantrekkelijk maakt? Lees dan even dit artikel verder!

Locatie

Niets is centrales dan Utrecht als je het hebt over Nederland natuurlijk. Ben je zelf erg veel aan het reizen omdat je zelf altijd je klanten bezoekt door heel Nederland? Dan is Creative Valley misschien een oplossing om je klanten naar jouw toe te laten komen. Omdat Utrecht in het midden van het land ligt is het voor iedereen wel makkelijk te bereiken. Creative Valley ligt pal naast Utrecht Centraal en bij het stationsplein. 

De werkplekken

In het pand zijn 30 plekken beschikbaar en heeft iedere werkplek een ruime omgeving en een groot bureau om aan te werken. Stopcontacten zijn er ook zeker genoeg! Je kunt er ook een rustiger plekje opzoeken door bijvoorbeeld in een belstudio te gaan zitten of trek je lekker terug in 1 van de crunch cells. 

Faciliteiten

Om ervoor te zorgen dat je de hele dag zo productief mogelijk aan de slag kan gaan en zo min mogelijk tijd hoeft te besteden aan het maken of halen van eten en drinken biedt Creative Valley een cafetaria aan waar je onbeperkt koffie, thee en water kunt halen en staat er elke dag vers fruit en kun je voor een lunch terecht bij de kok voor een heerlijke salade, belegd broodje, soep of een andere warme maaltijd.