Zeker wedden
Kunst en Kitsch

Geef jouw creativiteit de vrije loop met een glasfusing workshop

Heb jij je ingeschreven voor een glasfusing workshop of ben je dat van plan? Dan wil je vast meer weten over wat je te wachten staat. Als jij en jouw gezelschap binnen zijn, wordt er gestart met een kleine introductie over het glas. Er wordt verteld over de mogelijkheden tijdens de glasfusing workshop. Na deze korte uitleg gaan jullie onder deskundige begeleiding aan de slag met een glasplaat 30 X 30. Zijn alle creaties af? Dan gaan deze in de oven. Als jij jouw creatie wilt ophangen, dan ben je na de eerste bewerking klaar. Wil je dat jouw creatie als schaal gebruikt wordt? Dan gaat het onder lagere temperaturen nog een keer in de oven. Het resultaat zal verbluffend zijn!

Maak jouw eigen creatie tijdens een glasfusing workshop

Heb je een teamuitje, vriendendag of familiedag gepland en ben je nog op zoek naar een leuke activiteit? Dan zoek je vast iets wat jij en je gezelschap nog lang zal bijblijven. Je wilt niet gaan laser schieten of ontsnappen uit een escape room. Overweeg dan eens om een glasfusing workshop te volgen bij Dezel Glass-Art in het Brabantse Rijen. Tijdens deze workshop maken jij en jouw gezelschap onder professionele begeleiding een eigen glascreatie en leren jullie alle ins en outs van de glaskunst. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die deze glasspecialist te bieden heeft? Neem dan gerust contact op en stel alle vragen die je hebt.

Glasfusing workhop wordt op maat gemaakt voor jou

Heb je besloten om een glasfusing workshop in Brabant te volgen? Dan moet jij zeker eens bekijken wat Dezel Glass-Art voor jou te bieden heeft. Hier volg je een workshop die op maat is gemaakt voor jou en jouw gezelschap. Laat jouw creativiteit de vrije loop en kies ervoor om sieraden te fusen of maak een mooie fruitschaal. Dankzij de persoonlijke begeleiding wordt ervoor gezorgd dat jij de glasfusing workshop op een unieke én gezellige manier ervaart. Zo maak je met een avond of middag vullend programma op een plezierige manier kennis met glaskunst. Neem contact op om de gewenste datum door te geven.