Haal cultuur en historie in huis met deze Zeeuwse producten

Wil je graag traditionele Zeeuwse producten kopen? Dan is Belle Knoppe de groothandel waar je gegarandeerd slaagt. Deze groothandel biedt producten met de bekende Zeeuwse knop: een belangrijk element van de van oudsher Zeeuwse klederdracht. Het knopje wordt gezien als representatie voor Zeeuwse trots. Al in de 18e eeuw droegen boeren de Zeeuwse knop op het hemdboord. Deze werden destijds braamknopen genoemd. Later werd het symbool populair en zijn vrouwen de kenmerkende vorm ook als sieraden gaan dragen. Door Zeeuwse producten te kopen met dit symbool haal je geschiedenis in huis. Belle Knoppe heeft een ruim aanbod met verschillende producten met dit bekende Zeeuwse symbool. Lees verder en ontdek de mogelijkheden die deze groothandel aanbiedt.

Ervaar het échte Zeeuwse gevoel met deze producten

Bij Belle Knoppe slaag je altijd voor een cadeau met Zeeuws symbool. De collectie van de groothandel bestaat uit een groot assortiment fietsaccessoires, de Belle Knoppe Bike Collection genoemd, en een ruim aanbod accessoires voor in huis, oftewel de Belle Knoppe Home Collection. De collectie met fietsaccessoires bestaat uit onder andere fietsbellen, zadelhoezen en fietstassen met de Zeeuwse knop. De collectie met homeartikelen bevat onder meer keukentextiel en servies. Daarnaast vind je er ook diverse cadeausets. Alle producten hebben een donkerblauwe kleur als basisachtergrond met het Zeeuwse knopje in de kleur wit op de voorgrond. Deze mooie, rustige kleuren zorgen ervoor dat de producten altijd combineren met andere woonaccessoires in je huis.

Een breed aanbod en fijne service

Of je nu van oorsprong Zeeuws(e) bent of je woont elders en bent fan van ze Zeeuwse cultuur en historie: een accessoire met het traditionele Zeeuwse knopje mag niet ontbreken in je huis. Bezoek de webshop, ontdek het brede aanbod en kies de producten die je wilt. Heb je vragen over de Zeeuwse producten? De vriendelijke medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. De contactgegevens vind je op de website.

Related Post