Zeker wedden
Image default
Woningen

Laat de zorgwoning of recreatiewoning bouwen die u wenst

Heeft u een vader of moeder op leeftijd die zorgbehoevend is? Of heeft een gehandicapt kind die veel zorg vraagt? Er zijn steeds meer mantelzorgers in Nederland en dat is niet gek. Mensen worden immers steeds ouder, maar de overheid wil ze graag zo lang mogelijk thuis laten wonen. Bovendien is de ouderenzorg vaak overbelast en daardoor weinig persoonlijk. Wilt u uw ouders een mooie oude dag geven door ze zelf de zorg te geven die ze verdienen? Of wilt u uw gehandicapte kind dicht bij u houden en het niet naar een instelling sturen? Dan is het slim om een zorgwoning in uw tuin te laten bouwen. Dit type woning is van alle gemakken voorzien en kan volledig aangepast worden aan uw wensen. Zo kunt u uw dierbare eenvoudig persoonlijke zorg geven, zonder dat u hiervoor hoeft te reizen.

U heeft geen vergunning nodig

De overheid streeft ernaar om ouderen en gehandicapten zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Een zorgwoning bouwen in uw tuin kan dan ook zonder vergunning. Hierdoor kunnen de werkzaamheden snel van start en is de woning in een mum van tijd klaar.

Ook een recreatiewoning laten bouwen is mogelijk

Wilt u geen zorgwoning, maar een recreatiewoning laten bouwen? Droomt u bijvoorbeeld van een privé vakantiewoning, clubhuis, atelier of een poolhouse? Als u Blommers Bouwsystemen, gevestigd in Veldhoven, inschakelt in ook dit type huis snel klaar. Dit bedrijf kan namelijk prefab recreatiewoningen op maat realiseren. Kies uit verschillende materialen en stijlen en laat de experts uw ideale recreatiewoning bouwen.

Zet nu de eerste stap naar een nieuwe woning!

Als u graag een zorgwoning of recreatiewoning door Blommers Bouwsystemen laat bouwen, doet u er goed aan om contact op te nemen met dit bedrijf en meer informatie op te vragen. De medewerkers vertellen u namelijk graag over de mogelijkheden.