Zeker wedden
Image default
Cadeau

Met Disney baby spullen maak je de babykamer compleet

Je bent een groot Disney fan en ideeën aan het op doen voor de babykamer of je wilt een leuk kraamcadeau kopen; met de aanschaf van Disney baby spullen tover jij de toekomstige kamer van jouw kleintje om tot een kleine wondere wereld. Zo kun je kiezen voor een Winnie the Pooh thema die voor beide geslachten goed toepasbaar is. Samen met vriendjes Roe, Knorretje en Meneer Konijn is een babykamer in dit thema knus, sfeervol en neutraal. Een uitstekend thema voor ouders die het geslacht van hun kindje tot aan de geboorte nog niet willen weten. Is het geslacht al wel tijdig bekend, dan kun je kiezen voor een stoere kamer vol Disney baby spullen van de Lion King of een prinsessenkamer voor de toekomstige kleine, baby prinses.

Zorg ervoor dat vrienden en familie een bijpassend kraamcadeau kopen

De komst van een nieuwe baby kost veel geld. Zo zijn enkel de noodzakelijke benodigdheden als luiers en kleding al een behoorlijke kostenpost. Wordt er een babyshower voor jou georganiseerd of ga je zelf een kraamfeest organiseren zodra de kleine er is? Tegenwoordig kun je zeer gemakkelijk online verlanglijstjes maken. Zo kunnen vrienden en familie precies zien wat je graag wilt hebben en wat ze als kraamcadeau kopen kunnen voor de kleine. De gekochte producten kunnen tevens makkelijk afgevinkt worden waardoor dubbele kraamcadeaus worden voorkomen. Via deze manier kun je de door jou ontworpen Disney kamer geheel compleet maken met een Disney doosje voor de tanden, het eerste haarlokje of dat ene serviessetje die je zo graag wilde.

Gepersonaliseerde Disney baby spullen

Een kamer vol Disney baby spullen is uiteraard al heel sfeervol en speciaal. Maar wist je al dat je baby spullen nog net even wat extra bijzonder kunt laten maken door deze te laten personaliseren? Zo kun je bij Zilverdraakje verschillende Disney baby spullen laten graveren en een origineel kraamcadeau kopen! Dit maakt de producten dus uniek. Via de webshop van dit bedrijf kun je er voor kiezen om verschillende verzilverde artikelen zoals een spaarpotje of verzorgingssetje, te laten voorzien van naam of geboortedatum.