Overweegt u om pvc-vloeren of houten vloeren aan te schaffen in Noord-Brabant?

Als u zich aan het verdiepen bent in de verschillende soorten vloeren die er te koop zijn, is het begrijpelijk als u het overzicht soms even kwijtraakt. Vloeren worden vervaardigd van veel verschillende materialen die allemaal hun eigen sterke en zwakke punten met zich meebrengen. Bij een specialistische vloerenzaak wint u advies in over welke soort vloer er goed in uw huis past. U beleeft hier zeker profijt van!

De voordelen van pvc-vloeren

Bent u op zoek naar een vloer die tegen een spatje water kan? Dan zijn pvc-vloeren wellicht de juiste keuze voor uw huis in Noord-Brabant. Een vloer van pvc is bovendien erg geschikt om aan te leggen boven vloerverwarming. Er zijn pvc-vloeren beschikbaar voor uw huis in Noord-Brabant die eruitzien als hout of steen. In sommige gevallen heeft het materiaal zelfs een speciale structuur, waardoor bijvoorbeeld de ‘houtnerven’ te voelen zijn.

Een massief houten vloer

Neemt u in plaats van pvc-vloeren liever echte houten vloeren in uw huis in Noord-Brabant? Dit natuurlijke materiaal geeft veel sfeer aan uw kamer. De experts van Van der Heijden Vloeren in Nuland ontwerpen voor u een vloer die helemaal is toegespitst op uw kamer. Wilt u houten vloeren van massieve planken in uw woning in Noord-Brabant? U heeft de keuze tussen verschillende soorten hout en bepaalt zelfs op welke manier het wordt afgewerkt.

Kijk ook naar de mogelijkheden van parket

Parketvloeren zijn een andere soort houten vloeren die u in Noord-Brabant op maat koopt. Ook hier heeft u de keuze uit allerlei verschillende soorten hout. U kunt de plankjes van het parket recht laten leggen of in een decoratief patroon zoals de Hongaarse punt. Lamelparket heeft een onderlaag van multiplex. Voor de productie van dit materiaal is minder hout benodigd dan om massief houten planken te vervaardigen, wat het milieuvriendelijk maakt. Van der Heijden Vloeren adviseert u hier graag over. Bezoek daarom hun showroom in Nuland voor meer informatie.

Related Post