Zeker wedden
Image default
Aanbiedingen

Serveer deze snacks in een plastic glas

Plastic hardcups worden vaak gebruikt om drinken in te serveren op een evenement. Naast drinken, kan je er ook voor kiezen om er eten in te serveren. Vaak is dit makkelijker om te eten en het ziet er ook nog eens leuk uit. Ben je benieuwd welke etenswaren je makkelijk kunt serveren in een plastic wegwerp glas? Lees dan verder en kom erachter! 

 

Fruitsalade

Een fruitsalade is een gezonde traktatie die bij veel mensen in de smaak valt. In een fruitsalade zitten verschillende soorten gekleurd fruit. Deze kleuren geven de salade een vrolijke uitstraling. Zonde dus, als je de fruitstukjes in een bakje stopt, in plaats van in een transparant glas. Daarnaast is een glas makkelijk vast te houden en is de kans op knoeien minder groot. Stop er een lepel of vork bij in en klaar ben je! 

 

Groente reepjes in een plastic glas

Wil je op een evenement een gezonde snack serveren die er aantrekkelijk uitziet? Kies dan voor paprika en komkommer. Deze snijd je in reepjes en stop je in het transparante glas. Op deze manier weet iedereen gelijk wat er in het glas zit. Je kan er ook voor kiezen om de bodem van het glas te vullen met een lekkere dip. Dit is erg handig om vast te houden en te consumeren! 

 

Popcorn en nootjes 

Naast de gezonde snacks kan je er ook voor kiezen om popcorn of nootjes te presenteren in een transparant plastic glas. De consument kan de nootjes of popcorn er makkelijk uit halen door het glas schuin te houden. 


Er zijn dus verschillende soorten snacks die leuk te serveren zijn in een glas. Organiseer je binnenkort een evenement en wil je snacks serveren in een plastic glas? Neem dan een kijkje op de website van Disposable Direct en ontdek het assortiment. 

https://www.packagingdirect.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe kies je de juiste kerstverlichting?

Welke impact heeft de sanctie van Chelsea-Abramovich op Barcelona?

Optimaal gebruik maken van de ruimte? Dat doe je zo!