Tempur matrassen verkrijgbaar in drie varianten

Wist u dat u Tempur matrassen kunt kopen in drie verschillende varianten? Bij de specialist heeft u keuze uit Tempur Original, Tempur Cloud en Tempur Sensation. De verschillen tussen de matrassen zitten in de stevigheid ervan. De Tempur Original is de stevigste van de drie. De Tempur Cloud is meer geschikt voor iedereen die de voorkeur heeft voor een zacht matras. Kiest u liever voor iets wat ertussenin zit? Dan is de Tempur Sensation met een gemiddelde stevigheid het matras voor u. Voor het kopen van een nieuw matras kunt u perfect terecht bij Horsten Slaapcomfort. Zij voorzien u van goed advies en leveren een uitstekende service.

Ervaar zelf het comfort van Tempur matrassen

De keuze die u maakt voor een matras is echt iets persoonlijks. Het lekkerste slaapt u op een matras dat bij u past. Het meest geschikte matras voor u is gebaseerd op uw wensen. Iedereen heeft immers een eigen lichaamsvorm, gewicht en voorkeur voor een bepaald type matras. Er is maar één manier om erachter te komen welke van de Tempur matrassen voor u het beste is: door de matrassen uit te proberen. Hiervoor kunt u uitstekend terecht in de showroom van Horsten Slaapcomfort. Naast dat u er de verschillende matrassen kunt uitproberen, ontvangt u er ook advies van de specialistische medewerkers. Zo gaat u sowieso met het meest comfortabele matras naar huis.

Tempur Matrassen en andere comfortproducten verkrijgbaar bij de specialist

Kent u het merk Tempur al? Dan kent u het waarschijnlijk vooral van de matrassen van hoge kwaliteit die ze aanbieden. Daarnaast biedt dit merk ook diverse andere comfortproducten aan. Zo vindt u bij de winkel Horsten Slaapcomfort een ruim assortiment aan Tempur producten. U vindt er relax bedden, schotel bodems, dekbedden en hoogwaardige kussens. Ook zijn er reiskussens, zitkussens, autokussens, beenkussens en zadeldekjes verkrijgbaar. Op deze manier draagt het merk Tempur zowel bij aan een optimale nachtrust als aan optimaal comfort tijdens het dagelijks leven. Welke producten van dit merk bieden u het comfort waar u naar op zoek bent? De specialist vertelt u hier graag meer over.