Zeker wedden
Image default
Zakelijke dienstverlening

Traineeship gemeente

Traineeship gemeente

Bent u bijna klaar met uw studie op HBO of WO niveau en weet u niet goed hoe u uw carrière moet starten? Begin dan gelijk goed en start met een traineeship gemeente. U kunt bij een gemeente naar keuze aan de slag en meer leren over de werkzaamheden bij de gemeente. Het is een geweldige start van uw carrière en een goede overbrugging van uw leven als student, naar het werkend leven. In dit artikel leest u meer over de traineeships die u kunt volgen bij de gemeente.

 

Twee jaar werken en leren

U wordt meteen in het diepe gegooid. U kunt namelijk direct aan de slag bij de gemeente. Dit is geen stage-plaats, maar een volwaardige functie. U kunt bijvoorbeeld aan de slag al Coördinator, Communicatiespecialist, Adviseur e.d. . Om de overgang soepel te verlopen, krijgt u theoretische ondersteuning. In deze twee jaar volgt u namelijk ook een theoretische weg. Zo leert u meer over het reilen en zeilen bij een overheidsinstelling en wat u moet weten over uw specifieke functie. Dit kan voor veel jong afgestudeerden een fijne en stabiele stap zijn richting hun carrière. U kunt gelijk aan de slag, maar ontvangt ook nog extra steun.

 

Toekomstperspectief

Door het volgen van een traineeship gemeente, kunt u goed nadenken over uw toekomstperspectief. Het is vrij standaard dat na het afronden van de traineeship, u een vaste aanstelling krijgt aangeboden. Ook kunt u er zelf voor kiezen om bij een andere gemeente aan de slag te gaan. Deze traineeship is dé manier om uw carrière gelijk goed en stabiel te kunnen starten. U kunt ervoor kiezen om hierna bij de gemeente te blijven, maar u kunt uw opgedane kennis en ervaring natuurlijk ook utiliseren voor een ander toekomstperspectief. Met een traineeship gemeente op zak, heeft u in ieder geval een flinke stabiliteit voor de toekomst. U kunt altijd bij de gemeente terecht voor een vaste aanstelling.

Klinkt een traineeship gemeente als muziek in de oren? Zorg er dan voor dat u na het afronden van uw studie aan de slag gaat bij de gemeente. U kunt een traineeship starten wanneer u maar wilt. Kijk online of uw studie voldoet aan de wensen en eisen voor een traineeship gemeente.

 

Gerelateerde artikelen

Een bedrijfsinterieur dat perfect past bij uw zaak

Een uniek hotelconcept op basis van uw wensen en idee├źn