Zeker wedden
Image default
Tuin en buitenleven

Uw beukenhaag kopen doet u bij deze plantenkwekerij

Met meer dan 30 jaar ervaring met het telen en verkopen van boomkwekerijproducten is Roelands Boomkwekerijen in Zundert een echte kenner in het vak. Zij zijn kweker van diverse haagplanten zowel met blote wortel als planten in pot geteeld. Wilt u bijvoorbeeld een beukenhaag kopen? Deze kwekerij heeft het grootste teelt gebied in Nederland van planten met blote wortel, waardoor u geheid slaagt!

Vanuit eigen kwekerij

Wanneer u planten koopt bij Roelands Boomkwekerijen, dan zijn deze altijd zelf gekweekt of onder toezicht van hen. Hierdoor krijgt u gegarandeerd kwaliteit geleverd! Wanneer u dus een beukenhaag wilt kopen, zijn al de rode en groene varianten uit eigen kwekerij. De planten hebben tot onderaan de stam takken, die zo uitgroeien dat u van onderaf aan een mooie volle haag krijgt. Echte haagkwaliteit dus! Tevens voldoen zij aan diverse certificeringen, zoals het MPS en zijn al hun planten bekende origine en goedgekeurd door Naktuinbouw. 

Uw beukenhaag eenvoudig besteld

Heeft u de ideale beukenhaag gevonden die u graag wilt kopen? Dan bestelt u deze eenvoudig bij deze kwekerij online. De planten worden direct van het land verpakt waardoor er van uitdrogen geen sprake is. Laat uw bestelling vervolgens bezorgen bij u thuis. PostNL levert het grootste deel van de bestellingen bij u aan huis op vrijdag.

Haal uw bestelling af

Tevens is het mogelijk om uw beukenhaag te kopen en deze af te halen op hun kwekerij. Doordat zij geen tuincentrum zijn, maar een plantenkwekerij, zijn zij erop ingericht om bestellingen zo efficiënt mogelijk klaar te zetten en te verzenden na bestelling via de webshop. Wilt u uw planten graag afhalen, dan dient u de planten afgedekt te vervoeren en hiermee te beschermen tegen zon en wind. Gebruikt u een aanhanger? Dek het dan af met een zeil. Uiteindelijk is de beste optie om een bestelwagen te gebruiken voor het ophalen van uw bestelling. U vindt Roelands Boomkwekerijen in Zundert op ongeveer 1 km van de grensovergang Hazeldonk ten zuiden van Breda. Breng snel een bezoek!