Zeker wedden
Image default
Auto's en Motoren

viaBovag Citroën C3

Een viaBovag Citroën C3 is een zeer betrouwbare occasion waarmee je prima en veilig de weg op kunt. De Citroën C3 is ook als occasion erg in trek en dat is niet zo verwonderlijk, De auto heeft gewoon veel te bieden en is prima te betalen. De auto is in de geest van Citroën bovendien erg goedkoop in gebruik.

Met elektrisch bedienbare ramen en buitengewoon veilig

Het mooie aan de viaBovag Citroën C3 is wel de standaard uitrusting, Want de Citroën is rijk uitgerust. Standaard beschikt de auto over elektrische bedienbare ramen, heeft het centrale deurvergrendeling en een in hoogte verstelbaar stuur. De C3 van Citroën, sinds 2002 in productie, is bovendien een zeer veilige auto. Niet zelden kwam het als winnaar uit de bus als auto’s getest werden op veiligheid. Zie hier de redenen waarom de Citroën C3 zo populair is.

Pech kan iedereen overkomen, ook met een nieuwe auto

En toch kun je zomaar op een dag langs de kant van de weg staan met pech. Dat kan met elke occasion, dat kan ook bij elke nieuwe auto. Geen paniek, want sinds enige tijd kun je in dat geval een beroep doen op RoadGuards. Je downloadt de app en mocht je pech hebben dan komt er binnen een half uur na de melding een monteur die je verder helpt. Lukt dat niet langs de kant van de weg dan zorgt de monteur dat sleepdienst Rotterdam je auto komt halen. Je betaalt gewoon voor de diensten van de monteur. Je hoeft dus geen abonnement of speciale verzekering af te sluiten. En dat is toch een prettige gedachte als je er met je Citroën C3 op uit gaat. Iedereen kan met pech te maken krijgen, het is prettig dat er dan altijd hulp in de buurt is. RoadGuards helpt elk voertuig met een geldig kenteken overigens.

Gerelateerde artikelen

Dashcam kopen voor uw auto