Zeker wedden
Image default
Energie

Waarom steeds meer mensen een zonneboiler aanschaffen

Steeds meer mensen denken na over duurzame energiemaatregelen, waarbij de aanschaf van een zonneboiler wordt overwogen. Het aantal zonneboilers in Nederland neemt dan ook snel toe. Op steeds meer daken verschijnen zonnepanelen om energie op te wekken en deze worden ook gebruikt voor het leveren van energie aan zonneboilers in woningen. Als je voor je warmwatervoorziening gebruik maakt van zo’n boiler dan neem je minder stroom en gas af en dat levert uiteraard een besparing op. Op die manier verdien je uiteindelijk de investering van de boiler terug.

De aanschaf van een zonneboiler met subsidie

Omdat ook de overheid wil dat we duurzamer gaan leven, is het mogelijk om subsidie aan te vragen als je maatregelen neemt voor je woning of bedrijf om van duurzame energie gebruik te maken. Zo kun je ook voor de aanschaf van een boiler op zonne-energie een subsidie krijgen. Hierdoor worden de kosten voor aanschaf en installatie een flink stuk lager. Dit maakt de drempel voor veel mensen om deze stap te zetten vaak lager, en het betekent uiteraard ook dat je eerder van het financiële voordeel kunt profiteren dat de boiler je oplevert.

Een zonneboiler kopen, met wie kun je het beste zaken doen?

Er zijn veel bedrijven die zich op de markt voor zonneboilers storten. Het is zaak om in zee te gaan met een bedrijf dat hierin ervaring heeft en waar je ook terecht kunt voor goed advies. HRsolar in De Lier is zo’n bedrijf. Zij leveren een ruim assortiment boilers en bovendien vind je op hun website uitgebreide informatie. Kom je er niet uit welke boiler voor jouw situatie de beste keuze is dan kun je de online check doen. Als ook dat geen duidelijkheid geeft dan staan de medewerkers van HRsolar voor je klaar om je van advies te voorzien. Op die manier maak je altijd de juiste keuze en koop je een zonneboiler die gebruik maakt van zonne-energie waar je vele jaren plezier van zult hebben.

 

https://www.hrsolar.nl/