Zeker wedden
Image default
Beauty en verzorging

Alles in één bij de kapsalon in Laren

Bij de gezellige kapsalon in Laren krijgt jouw haar de ultieme verzorging. Naast dat je haar veel aandacht krijgt, wordt er ook aandacht aan jou geschonken. Je haar krijgt alle aandacht die het verdient, zo krijg je een ultieme coupe. Daarnaast luisteren we ook naar jouw wensen. Zo krijg jij ook persoonlijke aandacht. Samen gaan we kijken welke aanpak het best bij jou past. Alles is mogelijk bij de kapsalon in Laren. Knippen en verven is geen probleem. Je kan altijd bij ons terecht, ook in het weekend en in de avonden. Dit kan alleen wel alleen op afspraak. Zo kan je een afspraak maken wanneer het jou uitkomt.

 

Goede verzorging voor je haar

De sleutel tot goede haarverzorging is het gebruik van goede haarproducten. Er wordt dan ook van professionele haarproducten gebruik gemaakt bij de kapsalon in Laren. We maken alleen gebruik van organische producten. Je zult dus geen toxische ingrediënten in je haar krijgen. Het is namelijk wel zo belangrijk dat je haar voor een lange periode mooi blijft. Naast dat de kapsalon in Laren gebruik maakt van deze producten, kan je ze ook voor thuis aanschaffen. Zo ben je altijd verzekerd van goede haarproducten. We geven graag advies over welke producten het beste passen bij jouw haar.

 

Persoonlijke aandacht

Bij de kapsalon in Laren vinden we het belangrijk dat elke klant persoonlijke aandacht krijgt. Wat voor aandacht je krijgt mag je helemaal zelf invullen. Je kan er ook voor kiezen om tijdens het knippen bezig te gaan met je werk. Veel klanten zitten namelijk tijdens de behandeling op een mobiel apparaat. Er zijn ook klanten die liever in gesprek gaan. Er is dus zeker sprake van flexibiliteit bij de kapsalon in Laren. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat er bij ons geen kinderen worden geknipt.