Zeker wedden
Image default
Woningen

Blijf samenwonen in dit verzorgingshuis in Groningen

Ben u al wat ouder en heeft u steeds meer zorg nodig? Of wordt uw partner steeds meer zorgbehoevend, bijvoorbeeld door dementie of lichamelijke problemen? Dat is vervelend, zeker wanneer het daardoor steeds moeilijker wordt om samen te blijven wonen. Heeft u genoeg van de thuiszorg die steeds langskomt? Of bent u het zat familieleden of buren steeds om hulp te vragen? Kom dan eens kijken bij verzorgingshuis De Leyhoeve in Groningen en ontdek hoe fijn u en uw partner hier kunnen wonen. U woont hier samen in uw eigen luxe appartement of zorgsuite en de vriendelijke medewerkers staan dag en nacht voor u klaar. Hierdoor kunt u samen zorgeloos van uw oude dag genieten. Heeft u interesse? Neem dan contact op met dit verzorgingshuis in Groningen en vraag om een rondleiding.

Kom ook genieten bij deze brasserie in Groningen

Naast een verzorgingshuis, is De Leyhoeve ook een brasserie in Groningen. Hier kunt u iedere dag terecht voor een lekkere lunch, een heerlijk diner of gewoon een goede kop koffie of thee. Op de lunchkaart staan verschillende soorten belegde broodjes, tosti’s, maaltijdsalades en verse soepen. Bij het diner kunt u kiezen uit diverse vlees- en visgerechten. Natuurlijk staan er ook lekkere voorgerechten en nagerechten op de kaart en zijn er zelfs speciale seizoensgebonden gerechten te bestellen. U ziet: deze brasserie in Groningen schotelt iedereen, van jong tot oud, een heerlijke maaltijd voor. Kom dus gerust langs met uw kinderen of kleinkinderen.

Openbaar vervoer en parkeren

Zowel het verzorgingshuis als de brasserie De Leyhoeve in Groningen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Beide liggen namelijk vlak bij het treinstation Europapark en ook de bushalte is dichtbij. Daarnaast heeft het verzorgingshuis een eigen parkeergarage en kunt u ook parkeren in de parkeergarage bij het station. Door deze voorzieningen kunnen familieleden en vrienden u gemakkelijk komen opzoeken en kunt u ook makkelijk zelf op stap.