Zeker wedden
Image default
Verbouwen

Geef uw huis een upgrade door een dakkapel te kopen

Wilt u meer lichtinval creëren in uw huis en daarom een dakkapel kopen? Bekijk dan eens het aanbod van BASkapel. Hun producten worden allemaal geproduceerd in hun eigen werkplaats. Hier zijn echte vakmensen aan het werk die door hun jarenlange ervaring de beste dakkapellen op maat kunnen maken. De producten zijn van de beste kwaliteit en worden ook nog eens aangeboden tegen een voordelige prijs. Daarnaast hebben de dakkapellen een strakke uitstraling wat uw huis een echte upgrade geeft. Wat wilt u nog meer?

Profiteer van de voordelen

Wanneer u ervoor kiest om een dakkapel te kopen bij BASkapel profiteert u van vele voordelen. Zo creëert u dezelfde extra ruimte zonder dat er licht verloren gaat. Daarnaast blijft de vorm van het dak optisch gewaarborgd. Ook bespaart u kosten wanneer u een dakkapel aanschaft bij deze specialist. De isolatiewaarde is namelijk erg hoog en u hoeft geen kosten te maken voor een vergunning. De dakkapellen zijn in verschillende maatvoeringen verkrijgbaar en zijn gemaakt van VELUX HR++ glas. Dit glas is van de beste kwaliteit en goed te combineren met andere VELUX toepassingen, zoals zonwering op maat of insectenwering. Daarnaast kunt u kiezen voor veiligheidsglas, zelfreinigend glas, extra isolerend glas of glas dat geluid reduceert. De dakkapellen zijn bij diverse dealers door heel Nederland verkrijgbaar. Er zit altijd wel een aanbieder bij u in de buurt.

Laat u adviseren

Een dakkapel kopen bij BASkapel gaat heel eenvoudig. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met hen. Hun deskundige medewerkers beantwoorden al uw vragen en geven advies afgestemd op uw woonsituatie en wensen. Wilt u de dakkapellen liever in het echt zien? Ga dan langs bij een van de dealers van BASkapel. Ook daar krijgt u advies op maat. Bekijk daarnaast meteen het overige aanbod van deze specialist aan serres en dakramen.

https://www.baskapel.nl