Zeker wedden
Image default
Woningen

Een perfecte montage van vloerverwarming in Dordrecht

Woont u in Dordrecht en wilt u graag een professioneel bedrijf inschakelen voor de montage van vloerverwarming in uw woning? Dan schakelt u het best Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. in. Dit bedrijf is gevestigd in Dordrecht en is dé specialist als het gaat om de montage van vloerverwarming. Voor diverse klussen worden ze door heel het land ingeschakeld. Het team van dit bedrijf bestaat uit twaalf vakkundige monteurs die eventueel worden aangevuld door professionele inwerkkrachten. Dus ook als u een grote klus heeft, kunt u rekenen op de hulp van dit bedrijf. Niet alleen particuliere, maar ook zakelijke klanten zijn ze graag van dienst. Heeft u bijvoorbeeld een appartementencomplex of een kantorenpand dat u van vloerverwarming wilt laten voorzien? Ook dan schakelt u dit bedrijf in!

U kunt altijd rekenen op kwaliteit

Wanneer u Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. inschakelt, kunt u te allen tijde rekenen op uitstekende kwaliteit. Ze hebben namelijk een kwaliteitsprocedure opgesteld die ze bij elke klus stap voor stap nalopen. De volgende stappen komen hierbij aan bod:

  • Montage opdrachtbon: monteurs worden hiermee geïnstrueerd.
  • Kennismaking: bij aankomst melden de monteurs zich bij u of bij de aanwezige uitvoerder/installateur.
  • Inspectie: om de totale situatie goed in kaart te brengen doet de hoofdmonteur een korte inspectie.
  • Verlegtekening is leidend: eventueel kan hiervan afgeweken worden, maar alleen na overleg.
  • Afpersen van de groepen: groepen worden altijd afgeperst opgeleverd. Dit kan middels lucht (oktober tot en met maart) of middels water (rest van het jaar).
  • Kwaliteitsformulier: u ontvangt een formulier met daarop de betreffende verdelers, het aantal bar en wanneer en door wie de klus is geklaard.
  • Controlefoto’s: er worden foto’s gemaakt van de plaats van de verdeler en de verschillende ruimtes.

Maak vandaag nog een afspraak

Bent u overtuigd en wilt u deze specialist uit Dordrecht graag inschakelen voor de montage van vloerverwarming? Twijfel dan niet langer en neem contact met ze op om een afspraak te maken. De contactgegevens van dit bedrijf vindt u eenvoudig via hun website.

https://fhcn.nl/