Zeker wedden
Image default
Vakantie

Meest mooie routes en schilderachtige wegen in Amerika

De Verenigde Staten is een land waar je een prachtige roadtrip kan maken en je verbaast zult zijn van de schilderachtige wegen vanwege de prachtige kunstmatige, door de mens samengestelde omgeving.

Het maakt niet uit welke natuur jij mooi vindt, Amerika heeft het. Van gigantische tunnels door bergen heen en wegen langs prachtige wateren, de VS heeft veel te bieden.

We raden je aan om een auto te huren om van jouw reis door de VS te kunnen genieten. Het is eenvoudig om een auto te huren en deze bij aankomst in de VS op te halen. Lees hier meer over goedkope autoverhuur. Het zal je helpen om eenvoudig meer dingen te ontdekken in Amerika:

De meest prachtige wegen in de VS:

We hebben een aantal van de meest mooie schilderachtige wegen van Amerika op een rij gezet.

De Hana Highway van Maui

Dit is één van de meest prachtige snelwegen in de VS. Je rijdt er in 2,5 uur overheen met aan de ene kant de zee en aan de andere kant prachtige groene bergen. De bergen staan vol met groene bomen die je een fantastisch uitzicht bieden.

De Blue Ridge Parkway van Carolina en Virginia

Deze Parkway is gedurende het hele jaar een bezienswaardigheid voor toeristen. In de herfst ziet de Parkway er het mooist uit, vanwege de ligging tussen de bergen, de hoeveelheid planten die in de herfst groeien en de bladeren van de bomen die geel en bruin worden. Dit geeft een divers en mooi uitzicht.

De Lake Shore Drive van Chicago

Zoals de naam al doet vermoeden loopt deze weg langs Lake Michigan. Aan de andere kant van de weg staan veel gebouwen van Chicago die een prachtig uitzicht bieden. Deze weg biedt een exceptioneel uitzicht bij zonsopgang en zonsondergang.

De U.S. 1 Florida Keys

Er wordt gezegd dat deze weg leidt naar het paradijs voor watersporters. De weg leidt je naar het strand in Florida waar veel watersporten beoefend worden. Het belangrijkste hoogtepunt van deze weg is de overzeese snelweg waar de eilanden als kleine kralen zichtbaar zijn en verbonden worden door de snelweg. Op deze weg is veel te zien zoals talloze vuurtorens en parken met koraalrif.

Route 12 van Utah

Deze weg loopt langs steile zandhopen en de Rocky Mountains. Het is net of je door de woestijn rijdt en dit geeft een mooi uitzicht.

De Bluebonnet Trail Texas

Dit is geen weg waar je met de auto overheen kan rijden maar deze plek geeft je wel een fantastisch uitzicht over een prachtig landschap. Tussen maar t en mei bloeien er allerlei bloemen waardoor het uitzicht nóg beter wordt!

De Trail Ridge Road van Colorado

Dit is één van de hoogste wegen in de Verenigde Staten, wel 3,7 km hoog. Deze weg loopt door het Rocky Mountain National Park. Naast prachtige bergen zie je er ook verschillende dieren.

Conclusie

Je bent hier op het juiste adres als je op reis gaat naar de Verenigde State en je daar een onvergetelijke ervaring van wil maken. We hebben een aantal schilderachtige wegen besproken die je kunt bezoeken voor prachtig uitzicht.

https://www.autoprio.nl/