Zeker wedden
Image default
Wijn

Organiseer een unieke wijnproeverij bij u thuis

Houdt u erg van wijn en wilt u daarom eens een wijnproeverij organiseren bij u thuis? Dan is Wijnhuis Oktober dé wijnhandel waar u moet zijn! De medewerkers van dit bedrijf laten u graag kennismaken met verschillende soorten wijnen. Uiteraard is wijnproeven nog veel leuker met goed gezelschap erbij. Nodig daarom ook vooral familieleden en/of vrienden uit die ook graag een wijntje drinken. Samen genieten jullie dan van een unieke wijnproeverij bij u thuis.

Hoe gaat de wijnproeverij precies in zijn werk?

Het antwoord op deze vraag is simpel. Voor de wijnproeverij krijgt u een zogenaamd thuisproefdoos bij u thuis afgeleverd. Hierin zit een complete proeverij. Dus de wijn én alle interessante informatie over de wijn. Doordat er geen derde bij de proeverij aanwezig is, wordt de activiteit extra persoonlijk en kunt u er alle tijd voor nemen. Zo geniet u optimaal van de wijn en het gezelschap.

Wat zit er precies in de doos?

Wilt u graag precies weten wat erin de doos zit, zodat u de wijnproeverij bij u thuis optimaal kunt voorbereiden? De doos bevat informatie over de technieken om wijn te proeven. Zo proeft u de wijnen zeker op zijn best! Daarnaast is er ook informatie over het wijngebied waar de wijn vandaan komt. Hierdoor breidt u uw wijnkennis goed uit. Daarnaast bevat het pakket onder andere:

  • Aromawiel
  • Wijnopener
  • Proefformulieren

U heeft de keuze uit diverse proeverijen zoals de Premium Streekproeverij, Premium Landproeverij en Landproeverij Plus. Kijk op de website van Wijnhuis Oktober voor alle details.

Regelmatig genieten van heerlijke wijn met een wijnabonnement

Bij Wijnhuis Oktober kunt u ook kiezen voor een wijnabonnement. Dan krijgt u eens per maand of kwartaal een mooie wijnselectie thuis gestoord. U kunt een wijnabonnement afsluiten voor drie, zes of twaalf flessen wijn per keer. De wijnen worden afgestemd op het seizoen en u ontvangt er altijd een uitgebreide wijnomschrijving bij. Zo geniet u met een wijnabonnement optimaal van alles dat wijn te bieden heeft.