Zeker wedden
Image default
Geschenken

Papieren tassen bedrukken voor uw winkel

Papieren tassen bedrukken voor uw winkel

Papieren tassen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Sinds het verbod op plastic tasjes actief is, zijn papieren tassen enorm in populariteit toegenomen. Voor het milieu is dit een positieve ontwikkeling, gezien het produceren van papieren tasjes over het algemeen op een milieuvriendelijkere manier gebeurt dan het produceren van plastic tasjes. Plastic tasjes werden natuurlijk veel gebruikt in winkels, bijvoorbeeld om producten in te verpakken en om reclame te maken. Papieren tassen kunnen dit natuurlijk ook. Bij het bestellen van papieren tassen voor uw winkel, zijn er een aantal dingen waarop u moet letten.

Het draaggewicht

Ten eerste is dat het draaggewicht van de tas. Papieren tassen zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Zo ook in verschillende sterktes. Het ene tasje kan net wat meer gewicht dragen dan het andere tasje. Daarom is het goed om erover na te denken wat u in de papieren tassen wil verpakken. Verkoopt u bijvoorbeeld boeken? Dan heeft u logischerwijs sterkere tasjes nodig dan wanneer u bijvoorbeeld alleen kleding zou verkopen.

De handgrepen

U denkt er misschien niet zo snel aan, maar ook de handgrepen zijn van belang bij het selecteren van een papieren tasje. De meest voorkomende handgrepen zijn platte handgrepen en gedraaide handgrepen. Over het algemeen zijn tasjes met platte handgrepen goedkoper dan tasjes met gedraaide handgrepen. Voor het draagcomfort hebben tasjes met gedraaide handgrepen bij veel mensen echter de voorkeur.

De bedrukking

Door de papieren tasjes te bedrukken met het logo van uw winkel, maakt u op een vrij subtiele manier reclame voor uw winkel. De tasjes zullen immers door veel potentiële klanten worden gezien! Het bedrukken van papieren tasjes kan op verschillende manieren. Wanneer u een full color opdruk op de tas wilt hebben, wordt de bedrukking meestal door middel van een digitale print gedaan. Een andere manier van bedrukken is een zeefdruk. Dit is een mooie, kwalitatieve druktechniek voor het bedrukken van papieren tassen.

Heeft u interesse in het bedrukken van papieren tassen en wilt u hier meer over weten? Neem dan eens een kijkje op de website van BudgetGift.nl. Op deze website vindt u veel informatie en een uitgebreid assortiment aan te bedrukken tassen. Wanneer u er niet helemaal uit komt, helpt het klantvriendelijke serviceteam u graag.  

Papieren tassen voor ieder budget? U vindt ze op BudgetGift.nl!