Zeker wedden
Groothandel

Verzorg uw handen goed met garagezeep

U werkt dagelijks veel in een garage of een werkplaats voor uw werk. De kans is groot dat u hier aan het einde van de dag vuile handen aan overhoudt. Denk bijvoorbeeld aan sleutelen aan een auto, het verven van onderdelen of het laden en lossen van grote leveringen. Bij al deze werkzaamheden spelen uw handen een grote rol en verrichten zij zwaar werk. Het is altijd belangrijk om uw handen goed te verzorgen, maar zeker wanneer u deze werkzaamheden verricht. Kies dan voor garagezeep van Kemetyl Professional B.V. om uw handen diep te reinigen en al het vuil van uw handen te verwijderen. Daarnaast heeft garagezeep een frisse geur. Zeker weten dat uw handen hier blij van worden!

Garagezeep is eenvoudig te gebruiken

Vuile handen zijn onvermijdelijk als u lange dagen maakt in een werkplaats of in een garage werkt. Waarschijnlijk bent u veel aan auto’s aan het sleutelen of komt u in contact met verf waardoor uw handen vies worden. Verzorg uw handen daarom extra goed door garagezeep te gebruiken die u eenvoudig online koopt bij Kemetyl Professional B.V. Zeker weten dat uw handen weer helemaal schoon zijn en weer fris ruiken na gebruik van garagezeep. Het voordeel hiervan is dat u deze zeep eenvoudig kunt gebruiken. U brengt de zeep aan op droge handen, wrijft kort en bevochtigt de zeep met water. Vervolgens wast u grondig uw handen, spoelt en droogt ze af. Thuis komen met vieze handen is verleden tijd!

Verwijder verf, olie en lijm met garagezeep

Tijdens werk komt het wel voor dat u in contact komt met olie, verf of lijm. Dit zijn producten die lastig van uw handen te krijgen zijn. Kom nooit meer thuis met vieze handen door garagezeep van Kemetyl Professional B.V. te gebruiken. Een verzachtende zeep van Procar waarmee u eenvoudig olie, verf en lijm verwijderd van uw handen. Bij de specialist kiest u uit verschillende verpakkingen, die afgestemd zijn op ieder huidtype en de mate van vervuiling. Heeft u geschikte garagezeep gevonden? Log in als vaste klant en bestel het product eenvoudig in de online webshop. Dan geniet u al snel van schone en fris ruikende handen.