Zeker wedden
Image default
Winkelen

Waar haal ik de beste poker kaarten?

Tijdens het spelletje poker mogen er geen dingen zijn die het spelletje kunnen verpesten. Je hebt namelijk wel eens gehad dat een pokerkaart vies, kapot of beschadigd was. Hierdoor is een poker kaart te herkennen en kan er dus vals worden gespeeld. Dit wil elke pokerliefhebber natuurlijk voorkomen en dus moeten er goede poker kaarten op tafel komen.

Goede poker kaarten

Maar welke poker kaarten zijn dan goede poker kaarten waarmee je meerdere avond zonder problemen mee kunt pokeren. Hieronder vind je een goede beschrijving.

Magnum, standaard index, grote index (jumbo) en dubbele index zijn de verschillende soorten poker kaarten die je kunt kopen. Afhankelijk van prijs en voorkeur wordt onderscheid gemaakt tussen papieren kaarten, plastic kaarten en met plastic beklede kartonnen kaarten. De beste poker kaarten worden gemaakt van plastic materiaal.

Plastic voorkomt namelijk dat je een kaart kunt beschadigen. Je kunt deze poker kaarten gewoon buigen zonder dat er beschadigen op de kaart zitten en/of je kunt zien dat de kaart meerdere malen gebogen is. Ook laat plastic materiaal niet los en zul je niet met het probleem komen dat de hoekjes snel los laten. Dit zie je bij papieren kaarten wel vaak terug komen en is gewoon niet fijn tijdens het spelen van het leukste kaartspel.

Poker kaarten halen bij een pokerwinkel

Heel simpel gezegd: wil je goede poker kaarten halen? Dan ben je maar bij één speciaalzaak bij het goede adres en dat is bij een pokerwinkel. Een pokerwinkel is een speciaalzaak dat alles weet over poker en de beste poker gerelateerde producten in huis heeft.

Vaak zie je dat een pokerwinkel twee verschillende poker kaarten in huis heeft. Professionele poker kaarten en de COPAG poker kaarten. De COPAG kaarten hebben een iets duurdere prijs omdat dit van 100% plastic is gemaakt. De professionele poker kaarten bestaan ook voor een groot deel uit plastic om problemen tijdens het spelletje te voorkomen. De pokerliefhebber is erg enthousiast over de professionele poker kaarten. Dit komt nogmaals door het plastic materiaal van de kaarten en dat er een index in elke hoek van de kaart te vinden is.

Tijdens het kopen van deze poker kaarten heb je ook nog een keuze qua klaar. Je hebt de poker kaarten in het rood en in het zwart. Vaak wordt de kleur gekozen na aanleiding van de pokertafel of pokermat die een pokerspeler in huis heeft. Neem dit dus mee in je beslissing bij het kopen van je poker kaarten.