Zeker wedden
Image default
Aanbiedingen

5 Redenen om een e-chopper te huren

Het is weer tijd om leuk dagje uit te plannen. De zomer komt eraan en je hebt een aantal dagen vrij. Komt er buitenlandse familie op bezoek? Of op zoek naar een leuke en originele activiteit voor een date? Dit zijn 5 redenen waarom een e-chopper de ideale activiteit is voor jouw dagje uit:

 

 1. Milieuvriendelijk
  E-choppers zijn bromfietsen met een stoere Amerikaanse motor uiterlijk. Ze zijn elektrisch aangedreven en daardoor is het rijden van een e-chopper een milieuvriendelijke activiteit.

 2. Makkelijk te besturen
  Om een E-chopper te besturen heb je wel een scooter- of autorijbewijs nodig. E-choppers hebben een blauw kenteken en je hoeft dus geen helm op. Ze hebben een maximale snelheid van ongeveer 25 kilometer per uur(km/h) en is daardoor voor iedereen toegankelijk.

 3. In gesprek blijven tijdens de rit
  Dankzij de elektrische motor is de e-chopper vrijwel geruisloos. Zo kun je leuke gesprekken blijven voeren. Maar als je date dan toch stil valt is het toch niet zo ongemakkelijk.

 4. Genieten van de mooie omgeving
  Nederland heeft veel verschillende natuurgebieden. Zeker als jouw familie uit het buitenland er is of je zelden de stad verlaat, is dit een mooie manier om van de Nederlandse natuur te genieten. Een e-chopper kan een afstand ongeveer 40 á 50 kilometer rijden op een accu. Zo kun je tot wel 2 uur genieten van de rit.

 5. Op elke locatie in Nederland afspreken
  Je kunt bijvoorbeeld in heel Nederland een e-chopper van Bubbelbal huren. Zij brengen de e-chopper gewoon naar je toe! Zo kun je dus de omgeving bij jou in de buurt beter leren kennen, maar kun je ook aan de andere kant van het land een dagje toeren.

 

Een onvergetelijke dag

Kies dus een mooie locatie uit of vraag om advies bij de verhuurder. Geniet van de prachtige route en met een café of restaurant als tussenstop of eindbestemming is je dag helemaal compleet. 

 

https://www.bubbelbal.nl/