Zeker wedden
Image default
Dieren

Bij deze dierenwinkel in Rotterdam vindt u alles voor dierenverzorging en hengelsport

Uw Dierspecialist ChaNa verkoopt de beste producten voor huisdieren en hengelsport. Deze dierenspeciaalzaak is begonnen als dagbesteding voor de dochters van de eigenaren. Inmiddels is deze expert in Rotterdam uitgegroeid tot een volwaardige dierenwinkel. U kunt bij deze professional terecht voor producten en advies over dierenverzorging of sportvissen. Deze specialist heeft namelijk verstand van beide zaken.

Het verhaal van deze expert

Deze dierenwinkel in Rotterdam begon als dagbesteding voor de dochters van de eigenaren. Deze speciaalzaak is namelijk een beschermde werkplek voor de meiden, die beide een lichte verstandelijke beperking hebben. In deze winkel staan diverse, ruime verblijven voor verschillende dieren. U vindt bij deze zaak bijvoorbeeld een verblijf voor knaagdieren en een volière. De liefde die deze familie voor dieren koestert, uit zich in het aanbod van uitstekende kwaliteit. Bij deze expert in dierenverzorging vindt u namelijk topproducten voor knaagdieren, vogels, vissen en meer.

Deze specialist verkoopt ook materiaal voor sportvissers

Naast dierenverzorging, is deze professional ook gespecialiseerd in hengelsport. Daarom vindt u in deze zaak ook de beste producten voor sportvissers. Dankzij de samenwerking met bekende merken zoals Albatros, Pure-Fishing en Koda mogen zij deze producten officieel verkopen. U heeft de keuze uit een breed aanbod aan tassen, aas en andere benodigdheden. Bovendien heeft deze speciaalzaak een indrukwekkend assortiment aan shads in allerlei vormen, kleuren en maten. Kies een exemplaar met of zonder spinnerblad, een speciaal ontwerp voor roofvissen of een modellen met felle kleuren voor extra zichtbaarheid.

Bestel uw producten van deze professional

Dankzij hun liefde voor dieren en verstand van hengelsport kan deze specialist u uitstekend helpen. U vindt alles van medicijnen tot speeltjes en voer van topkwaliteit. Voor de hengelsport heeft u bij deze dierenwinkel in Rotterdam de keuze uit diverse gerenommeerde merken. Vraag deze expert om deskundig advies of koop de beste producten voor uw huisdier of voor de hengelsport.