Zeker wedden
Image default
Gezondheid

Afval shakes in combinatie met de juiste voeding zorgt voor geweldige resultaten

Als je wilt afvallen zijn er veel verschillende manieren waarop je dat kunt doen. Onze tip is om gebruik te maken van afvalshakes. Bij Vitaminfood vind je afval shakes met veel vitaminen, mineralen, proteinen en zonder zoetstoffen of toegevoegde suikers. Zo val je makkelijk af en krijg je ook nog eens voldoende vitaminen binnen.

Wat is juiste voeding?

Veel mensen die willen afvallen gaan zeer weinig eten, en wanneer ze eten eten zij bijvoorbeeld crackers of rijstwafels. Het klopt wel dat je daar snel een vol gevoel van krijgt door de koolhydraten, maar een afvalshake is veel gezonder. Als je namelijk crackers gaat eten als lunch, krijg je niet genoeg vitaminen binnen en heb je de hele dag weinig energie. Met de afvalshakes van Vitaminfood heb je de hele dag voldoende energie om te doen wat jij leuk vindt. 

Vaak zin in snacks tijdens het afvallen?

Met de afvalshakes van Vitaminfood houd je geen hongergevoel over. Door de proteinen die in de shake zitten houd je het makkelijk een paar uur vol zonder te snacken. Daarom is de afvalshake ideaal om als maaltijdvervanger te gebruiken. Je vervangt voor het beste resultaat een maaltijd per dag door een afvalshake. Kies een smaak die jij lekker vindt of varieer met smaken, zo houd je het ook langer vol. Je vervangt bijvoorbeeld je lunch of ontbijt door een afvalshake en dan heb je geen honger meer tot de volgende maaltijd. 

Maaltijden vervangen, is dat niet ongezond?

Nee zeker niet, een maaltijd vervangen door een afvalshake kan prima. Dit komt omdat alle vitaminen en mineralen die je nodig hebt tijdens een maaltijd verwerkt zitten in de afvalshake. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je ongezond leeft terwijl je aan het afvallen bent, want een afvalshake is vaak zelfs gezonder dan een andere maaltijd!