Zeker wedden
Image default
Mode en Kleding

Een verkoelend middel tegen opvliegers en andere overgangsklachten

Bij de overgang denkt u waarschijnlijk aan opvliegers. Opvliegers zijn zeker een groot deel van de overgang, maar er zijn nog meer overgangsklachten waarbij verkoeling fijn is. Als u in de overgang bent, overweeg dan eens om een koelsjaal of koelkussentje te nemen. Deze schaft u bij Comfort Cooling Products aan. Deze producten helpen iedereen die last heeft van warmte. Echter zijn het voornamelijk overgangsklachten waarbij deze artikelen van pas komen. Ontdek daarom zeker hoe ze als middel tegen opvliegers en andere overgangsklachten werken.

Tegen welke overgangsklachten werken koelsjaals en koelkussentjes?

Koelsjaals en koelkussentjes werken uiteraard als middel tegen opvliegers. U krijgt het warm tijdens een opvlieger en deze producten zorgen voor verkoeling. Ook nachtelijk zweten komt vaker voor tijdens de overgang. Ook als u hiermee te maken krijgt, is verkoeling prettig. De producten van Comfort Cooling Products zorgen naast verkoeling ook voor verlichting. In de overgang heeft u mogelijk last van migraine. Hiervoor gebruikt u zeker ook een koelsjaal of koelkussentje. Verkoeling zorgt namelijk ook voor verlichting van de hoofdpijn die u ervaart.

Gebruik een koelsjaal of koelkussentje op de juiste manier

Kiest u voor een koelsjaal van Comfort Cooling Products als middel tegen opvliegers en andere overgangsklachten? Dan draagt u deze gewoon als een sjaal, met het verschil dat er kristallen in zitten die voor verkoeling zorgen. Voor de eerste keer gebruik moet u deze zo’n 20 tot 30 minuten laten weken in lauwwarm water. Dit geldt ook als de sjaal ingedroogd is. Koelkussentjes legt u op de ogen of het voorhoofd. Ook deze moet u voor gebruik in lauw water leggen, 15 tot 20 minuten. Bij beide producten moet u een handdoek gebruiken om het lauwe water weg te halen van de buitenkant. Zorg dus dat u de sjaal of het kussentje op de juiste wijze gebruikt en gun uzelf verkoeling!

Gerelateerde artikelen

Profiteer van een voordelige prijs door Ten Cate ondergoed in de actie te kopen

Een foute kersttrui maakt van kerst een echt kerstfeest

Je ruiteroutfit op de rest van je uitrusting afstemmen