Zeker wedden
Image default
Woning en Tuin

Maak indruk met de exclusieve hanglampen van dit bedrijf

Ieder interieur is anders en iedereen heeft zo zijn eigen smaak. Om die reden kan het soms erg handig zijn om een interieurstuk geheel op maat te laten maken. Laat bijvoorbeeld een unieke hanglamp op maat maken! Met een zelfgemaakte luchtsculptuur laat u zeker een goede indruk achter bij uw gasten. Hang een handgemaakte lamp in de hal of in uw woonkamer en u geeft direct een upgrade aan uw interieur.

En handgemaakte hanglamp van een specialist

Bij Kroonjuweel uit Nuland worden alle lampen speciaal voor de klant gemaakt; hierdoor ontvangt u altijd een unieke en exclusieve lamp. Geef simpelweg uw wensen aan hen door en zij gaan direct voor u aan de slag. Uiteraard denken ze ook met u mee over de mogelijkheden en geven u advies wanneer u dat wenst. De exclusieve hanglampen die zij ontwikkelen, worden gemaakt van nikkel, antraciet, wit of koper/brons. Daarbij maken zij ook gebruik van verschillende kleuren, zodat u het geheel zelf bepaalt. Gaat u verhuizen of verbouwen in Oss, Den Bosch of Rosmalen en weet u niet hoe u de verlichting het beste kunt aanpakken? Geen probleem, ook dan geven de specialisten van Kroonjuweel u graag het beste lichtadvies voor uw persoonlijke situatie.

Neem contact op met deze specialist

Kroonjuweel uit Nuland maakt al sinds 1994 zelfgemaakte lichtsculpturen en zet hun opgedane kennis en ervaring graag in om voor u exclusieve hanglampen te maken. Of het nu gaat om videlampen voor in de hal of industriële kroonluchters voor in de woonkamer: de hanglamp van uw dromen is binnen handbereik! Bekijk hun voorgaande projecten om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden en hun kunnen. U zult geheid versteld staan! Bij interesse in hun exclusieve hanglampen neemt u eenvoudig contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken. Zij nemen dan uitgebreid de tijd voor u tijdens een afspraak.

https://www.kroonjuweel.com/