Zeker wedden
Image default
Woning en Tuin

Deze experts leggen uw houten vloeren in de perfecte patronen

Houten vloeren zijn de perfecte basis om de rest van uw interieur op ‘uit te bouwen’. Natuurlijk is het mogelijk om te kiezen voor een massief houten vloer. Massieve houten vloeren staan ontzettend luxueus en elegant, maar hier hangt helaas ook een prijskaartje aan. Bovendien is het niet mogelijk om zelf een legpatroon te kiezen, waardoor u geen persoonlijke touch aan uw vloer kunt geven. Als u zelf wilt beslissen wat voor legpatroon er gebruikt moet worden, dan is het gebruik van parket voor uw houten vloeren een goede keuze. Naast verschillende traditionele legwijzen zoals de visgraat en de Hongaarse punt, is het ook mogelijk om zelf wat meer inbreng te hebben. Denk bijvoorbeeld aan de sterlegwijze, waarbij u zelf de grootte en de richting van ‘de ster’ bepaalt.

Een bedrijf inschakelen om uw nieuwe vloer te laten leggen

Uiteraard kunt u zelf de nieuwe houten vloeren leggen. Op YouTube zijn ontzettend veel tutorials te vinden die u kunt volgen. Wanneer u echter verzekerd wilt zijn van een prachtige houten vloer in een mooi motief, dan is het wellicht verstandiger om te vertrouwen op een professional. Ware vloerexperts gebruiken namelijk uiteenlopende technieken en materialen om ervoor te zorgen dat uw nieuwe vloer zonder naden én met voldoende ruimte gelegd worden. Hout moet namelijk ademruimte hebben. 

Ga langs in de showroom om de kwalitatieve materialen te bekijken

Bent u eraan uit en wilt u nieuwe houten vloeren laten leggen? Als u woonachtig bent in de ruime omgeving van Zaandam, dan is Klitsie Parketvloeren in Wormerveer wellicht de juiste partij voor u. Bij deze specialist bent u altijd verzekerd van topkwaliteit tegen een concurrerende prijs. Bovendien zijn alle vakmensen die hier werken servicegericht waardoor u altijd de houten vloeren krijgt die u voor ogen had. In de showroom in Wormerveer ziet u verschillende houten vloeren die mogelijk binnenkort in uw woning rond Zaandam kunnen liggen. Maak snel een afspraak om langs te gaan en start uw interieurdromen!

https://klitsieparketvloeren.nl/