Zeker wedden
Image default
Entertainment

Hier is het feestje!

De zomer is aangekomen en het is weer tijd om feestjes te bouwen. Ga je binnenkort een feestje organiseren? Dan heb je zeker weten een feesttent nodig. We kunnen je helpen bij alle feesttent verhuur benodigdheden. Wat voor soort feest het is, er is breed assortiment aan feesttenten beschikbaar.  

 

Groot evenement? Kies dan voor de Aluhal

Deze feesttent is geschikt voor grote evenementen omdat bijna elke afmeting gerealiseerd kan worden. Eén tent niet genoeg? Het is mogelijk om een Aluhal te combineren met een stretchtent waardoor een oppervlakte van honderden tot zelfs duizenden vierkante meters benut kunnen worden. Vanwege de vrije overspanning van de tent zijn er geen palen binnen de constructie en is er genoeg plek om de tent te versieren met veel lichtjes. Want geen feest is compleet zonder feestelijke lichtjes. Plan je binnenkort een bruiloft of groot evenement? Dan is de Aluhal zeker een aanrader! 

 

Beach party? Check! 

Als de Aluhal niet precies is wat je zoekt, maar je toch op zoek bent naar een luxere uitstraling dan is de stretchtent misschien iets voor jou. Vanwege de uitstraling die de tent al heeft is er weinig tot geen decoratie meer nodig. Het zonnetje en feestgangers maakt  

 

Voor ieder feestje in de tuin

Als je een kleiner feestje gaat bouwen dan heb je helemaal geen grote partytent nodig. In plaats daarvan kun je kiezen voor een pagodetent. Een pagodetent is een tent van 4×4 of 5×5 en ideaal om ingezet te worden voor een klein feestje in de tuin.