Zeker wedden
Image default
Dienstverlening

Direct meer luxe in huis dankzij koperen kranen

U wilt uw keuken, badkamer of toiletruimte verbouwen of opknappen? Dan is het verstandig om goede kranen uit te kiezen. Deze moeten er niet alleen mooi uitzien, maar vooral ook van uitstekende kwaliteit zijn. Op deze manier zorgt u ervoor dat ze vele jaren meegaan, zonder te roesten of kapot te gaan. Een heel fraaie optie is de toevoeging van koperen kranen in huis. Ze zijn verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen, van zeer sierlijk tot uiterst modern en strak. Zo maakt het dus niet uit welke smaak u heeft, want kranen van koper passen altijd! Om een goed beeld te krijgen van de talloze mogelijkheden en variaties kunt u direct online even een kijkje nemen. Hier vindt u verschillende aanbieders die gespecialiseerd zijn in kranen van koper.

 

Praktisch, mooi en hygiënisch

Koperen kranen zijn niet alleen heel stijlvol, maar ook nog eens ijzersterk. Ze zijn dus zeker bestand tegen tientallen jaren van intensief gebruik door het hele gezin. Het grote voordeel ten opzichte van kranen met een plastic coating is dat kranen van koper niet zullen afbladderen, met gevaarlijke of hinderlijke schilfers tot gevolg. Een ander groot pluspunt van koper is dat het bacterie werend is. Vieze schimmels en andere ongewenste zaken krijgen geen vat op uw kranen en kunnen ze dus niet lelijk maken of contamineren. Dit is niet alleen veel prettiger voor de aanblik, maar vooral ook veel beter voor uw gezondheid en die van uw gezinsleden. Maak daarom vandaag nog de keuze voor koperen kranen installeren in uw keuken en sanitair!

 

Maak de koperen look compleet

Overweegt u de aanschaf van koperen kranen? Dan heeft u de keuze uit diverse afwerkingen. Ook kunnen de kranen volledig op maat voor u worden gemaakt, zodat ze perfect passen op de plek waar u ze wenst. Om het geheel compleet te maken kunt u tevens een stoere en praktische koperen spoelbak laten plaatsen. Verder kunt u de stijl ook doortrekken naar onder meer de douche, met een koperen doucheset op maat. Zo is uw nieuwe badkamer of keuken gelijk helemaal af! Natuurlijk kunt u ook eerst wat meer informatie inwinnen. Bij een goede speciaalzaak is dit uiteraard volledig vrijblijvend.

Gerelateerde artikelen

Welke apparaten verbruiken het meeste stroom?

Afvalwaterzuivering: Wat is het belang ervan voor het milieu?

Wat is een haardset nou?