Zeker wedden
Image default
Entertainment

Tent huren

Een stretchtent, ander woord hiervoor is een flextent, worden vaak gehuurd bij een feest of evenement. Via Tend Tentverhuur kan je deze modellen huren. Deze tenten worden standaard uitgerust met houten palen. Om ervoor te zorgen dat deze stevig staan, worden deze palen in de grond geslagen en het doek met grondpennen vastgezet. Voordeel is dat je deze tent helemaal rondom dicht kan maken en er maar één ingang in komt. Hiermee kan je eventueel tocht en blikken van buren vermijden. 

Niet alleen een tent kan je hier huren, maar ook andere materialen. Denk hierbij aan een ondergrond, mocht de tent op gras komen te staan wat drassig is. Om het geheel af te maken kan er ook voor verlichting gezorgd worden. Hiermee maak je de sfeer in een tent helemaal af. 

 

Privé feestje?

Ben je van plan om een feestje in de tuin te geven, maar wil hier een privé gelegenheid van te maken, dan is dat geen enkel probleem. Met een flextent kan je ervoor zorgen dat de buren niet mee kunnen gluren. Vooral wanneer er tijdens dit feestje foto’s getoond gaan worden is het fijn om te weten dat hier geen ongenodigde gasten mee kunnen kijken. 

Tend Tentverhuur kan veel regelen met het huren van diverse tenten. Maar ook voor muziek en meubilair ben je hier aan het juiste adres. Wil je hier meer informatie over, maak een afspraak of neem contact op.