Zeker wedden
Image default
Woning en Tuin

Ideeën voor een uniek patroon met goedkope vloertegels

Bent u van plan de woonkamer-, keuken- of badkamervloer opnieuw te betegelen met goedkope vloertegels? Overweeg dan eens een ander patroon met de tegels te leggen dan u gewend bent. Door grote vloertegels te gebruiken kunt u de kamer groter laten lijken dan die daadwerkelijk is. Dit kan ook worden gedaan door een bepaald patroon te leggen met de tegels. Met vloertegels kunt u eindeloos experimenteren met kleuren en motieven. Hierdoor krijgt u geheid een tegelvloer die perfect bij u past.

Maak gebruik van verschillende formaten vloertegels

Tegeloutlet Kroon heeft een groot assortiment van goedkope vloertegels, in allerlei verschillende afmetingen. In woningen met een landelijke uitstraling worden de goedkope vloertegels in wildverband of een bepaald Romeins patroon gelegd. Dit betekent dat er gebruik wordt gemaakt van tegels van hetzelfde materiaal, maar met verschillende afmetingen. U kunt ervoor kiezen om de tegels met verschillende afmetingen in rechte lijnen te leggen, of volgens een bepaald patroon waarbij wordt afgeweken van de rechte lijnen. Het betegelen van uw tegelvloer met deze patronen zorgt voor een ruimtelijk effect en lijkt de kamer groter te maken. Bovendien is uw tegelvloer op deze manier altijd uniek.

Let op het effect van de goedkope vloertegels op de ruimte

Het is belangrijk om op de grootte van de kamer te letten wanneer u goedkope vloertegels aanschaft. Een kleine ruimte kan het beste worden betegeld met een grote, goedkope vloertegel. Dit zorgt er namelijk voor dat de kleine ruimte veel groter lijkt. Maar ook het patroon van de vloertegels kan effect hebben op de ruimtelijkheid van de kamer. Wanneer u de vloertegels laat doorlopen op de wand, geeft dit een ruimtelijk effect. Maar u kunt ook na het betegelen van de vloer de plinten in de ruimte dezelfde kleur verven als de tegelvloer. Het diagonaal neerleggen van de tegels zorgt voor een soortgelijk effect. Zo kunt u blijven variëren in patronen.

https://tegeloutletkroon.nl/

Gerelateerde artikelen

Een vliegengordijn voor decoratie kopen?

Mooi en functioneel gaan samen bij deze meubelmaker in Breda

Koop Douglas hout voor een duurzame overkapping