Zeker wedden
Image default
Meubels

Kies jouw favoriete design salontafel!

Je wilt graag een nieuwe salontafel zien te vinden die ook daadwerkelijk gezien mag worden? Meerdere winkels heb je al bezocht in de hoop die ene tafel te vinden, maar helaas. Uiteindelijk twijfel je zelf aan jouw eigen smaakt waar je naar op zoek bent. Heb je dan de webshop van They & Me al eens gezien? Wanneer je hier bent geweest zal je nooit meer elders gaan kijken! Hier vind je namelijk een design salontafel hout die zeer zeker gezien mag worden! 

Eigentijds design en niet te vergeten dat het gemaakt wordt van de beste kwaliteit. Het doel van een salontafel is op een centrale plek in te richten en het warm aan te kleden. Door hier dus een tafel voor aan te schaffen die ook echt goed past bij de rest van het meubilair ben je snel geholpen! Alleen nog zien te achterhalen welke kleur je gaat kiezen. 

Tal van opties verkrijgbaar! 

Niet alleen is de design salontafel hout verkrijgbaar bij They & Me. Ook andere soorten materiaal kan je hier vinden. Zo hebben zij bijvoorbeeld het materiaal Dekton of HPL. Het laatste is zeer eenvoudig schoon te maken en kan ook oprecht tegen een stootje. Wel zo prettig om te weten dat jouw salontafel veelvuldig gebruikt gaat worden nietwaar?  

Online een meubelstuk bekijken om hier een keuze in te maken kan lastig zijn. Gelukkig biedt They & Me de oplossing voor je! Breng een bezoek aan de showroom in Nijmegen en laat je daar inspireren. Tevens bieden zij de mogelijkheid om een staal te bestellen zodat je dit thuis kunt testen.

https://theyandme.com/tafels/salontafels/