Zeker wedden
Image default
Woning en Tuin

Maak uw tuin af met een haagbeuk

Wanneer u meer privacy wilt in uw tuin of uw tuin gewoonweg een mooie uitstraling wilt geven, is het aan te raden om een haagbeuk aan te schaffen. Deze plant, ook wel de Carpinus betelus genoemd, is erg sterk en groeit uit tot een brede haag. De haagbeuk bloeit in de maanden april en mei en in de winter verliest de plant nauwelijks bladeren. Hierdoor behoudt u uw privacy en een mooie haag. De planten gaan lang mee, omdat ze weinig last hebben van aantasting of ziektes. U krijgt dus echt waar voor u geld. Bij Roelands Boomkwekerijen hebben ze een ruim aanbod aan haagbeuken en andere bos- en haagplantsoenen.

Bos- en haagplantsoen van de beste kwaliteit

De haagbeuk wordt niet alleen toegepast in vele tuinen, maar is ook zeer geschikt voor parken of brede groenstroken. Doordat de plant uitgroeit tot een brede haag, is de beuk niet geschikt voor smalle straten of kleine tuinen. Bij Roelands Boomkwekerijen hebben ze veel kennis over verschillende planten en struiken. Ze hebben meer dan 25 jaar ervaring met het kweken van haagplanten- en struiken. Door hun team van deskundige medewerkers en de moderne technieken die ze inzetten, creëren ze producten van de allerhoogste kwaliteit. De planten en struiken worden tegen een gunstige prijs verkocht wat zorgt voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Profiteer van de service

Wanneer u een haagbeuk koopt bij Roelands Boomkwekerijen, profiteert u van een uitstekende service. Ze beschikken over een grote leveringscapaciteit wat betekent dat ze doorgaans binnen één werkdag leveren. Ook wanneer u een groot aantal heeft bestelt. Uw bestelling wordt netjes bij u thuis of op een andere gewenste locatie afgeleverd door een gespecialiseerd transportbedrijf. Dit bedrijf heeft ervaring met het vervoeren van planten. Hierdoor weet u dus zeker dat uw producten in goede staat worden afgeleverd. Daarnaast leveren ze het hele jaar door. Dit is dus niet afhankelijk van het seizoen. Bent u op zoek naar een professioneel en innovatief bedrijf voor het kopen van planten of struiken? Neem dan contact op met Roelands Boomkwekerijen.

https://www.roelandskwekerij.com