Zeker wedden
Image default
Vakantie

Ontdek Europa met een rondreis door Italië of Spanje

Weet u nog niet wat uw volgende vakantiebestemming gaat zijn? Wilt u een verre reis maken naar bijvoorbeeld Azië, de Verenigde Staten of Zuid-Amerika? Of kiest u er juist voor om Europa te ontdekken? Dan is een rondreis door Italië of Spanje misschien wel iets voor u! Deze ultieme vakantielanden hebben veel mooie steden, natuur, cultuur en prachtige onontdekte plekken. Wanneer u wat dichter bij huis wilt blijven, maar wel wilt genieten van een heerlijke vakantie, is dit een echte aanrader! Bij Vámonos Travels organiseren ze diverse rondreizen door heel de wereld. Wanneer u naar Spanje of Italië wilt, heeft u de keuze uit verschillende reizen. Bent u benieuwd geworden? Lees dan verder!

 

Een reis door Sicilië met zowel cultuur als natuur

Wanneer u kiest voor een rondreis door Italië, heeft u verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor een reis door het noorden of zuiden van Italië, maar ook een rondreis door Sicilië behoort tot de mogelijkheden. Die laatste reis is een echte aanrader! U ontdekt het eiland Sicilië op een unieke manier tijdens een 15-daagse reis. U verblijft in de meest fijne hotels en gaat verschillende steden en plaatjes af. U geniet van een fijne combinatie van cultuur en natuur.

Bezoek de mooiste plekken van Andalusië

Ook voor de rondreis door Spanje zijn er meerdere mogelijkheden. Wanneer u kiest voor een reis door Andalusië, is er zowel een lange als een korte reis beschikbaar. In Andalusië liggen de mooiste steden, waaronder Sevilla, Malaga, Granada en Córdoba. Tijdens de rondreis door deze Spaanse streek bezoekt u deze steden allemaal. Uiteraard vindt u hier ook voldoende natuur en geniet u van het heerlijke eten en de rijke cultuur. Wat wilt u nog meer?

Informeer naar de mogelijkheden

Kunt u niet kiezen tussen een rondreis door Spanje of Italië? Neem dan contact op met de professionals van Vámonos Travels voor advies op maat. Zij vertellen u graag meer over de verschillende reizen en de mogelijkheden. Op deze manier kunt u een weloverwogen keuze maken voor uw droomvakantie. Neem snel contact op via de contactgegevens op hun website.