Zeker wedden
Image default
Woning en Tuin

Moswanden in huis

Er zijn allerlei manieren om uw kantoor, bedrijfspand of parkeerterrein te vergroenen. U kunt planten neerzetten of kiezen voor een haag. Plantenbakken doen het ook altijd goed. Een plantenwand is een hipper en opvallender idee. Maar heeft u wel eens nagedacht over een moswand?

Decoratieve muur

Mos is een prachtig natuurproduct, dat ook erg geschikt is om te gebruiken in diverse toepassingen in uw bedrijfsinterieur of buiten. Mos heeft een groot voordeel in vergelijking met de meeste planten: het doet het doorgaans ook uitstekend op plekken zonder daglicht. Ook vraagt mos weinig tot geen onderhoud, en het belangrijkste in dit geval: mos is een echte aandachttrekker, zeker op plekken waar u het niet verwacht. Mos is daarom bij uitstek een mooi product om te gebruiken om een muur bekleden. Decoreert u binnenkort ook uw eigen moswanden?

Mos toepassingen

Zo kunt u dus een moswand maken, bijvoorbeeld bij binnenkomst als zijwand of als bekleding van uw balie. Ook uw bedrijfsrestaurant krijgt een hele andere look door een aantal zitjes met mos te bekleden. Een grijze muur in een vergaderzaal oogt heel anders als u hem vervangt door een moswand. Maar wat dacht u van een mosschilderij? Daarmee creëert u een kunstwerk dat altijd enigszins aan verandering onderhevig is. Tot slot kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam in letters van mos uitbeelden, op verschillende plekken in uw kantoor.

Moswanden in huis

Maar natuurlijk maakt u met een moswand ook in uw woonhuis mooie sier. Mos heeft een rustige, en uiteraard natuurlijke uitstraling. Zeker als u wat grotere ruimtes in uw huis heeft, knapt een saaie, lange muur enorm op met een bekleding van mos. U bepaalt zelf of u de hele wand bemost of alleen een gedeelte. Ook een kantoor of praktijkruimte aan huis krijgt een knusse opfrisbeurt door mosartikelen toe te passen, in een moswand of mosschilderij.