Zeker wedden
Woning en Tuin

Op zoek naar een sierlijke hanglamp van hout?

Als u zoekt naar een sierlijke hanglamp van hout, is het een goed idee om een kijkje te nemen bij de winkel van De Lingehof. Dit is een zorgboerderij in Rhenoy. In de houtwerkplaats werken ongeveer 19 mensen met een verstandelijke beperking. Zij maken daar onder andere mooie lampen, die u bijvoorbeeld boven de keukentafel kunt hangen. Zo creëert u een gezellige sfeer én steunt u een goed doel.

Werken in een gezellige werkplaats

De houtwerkplaats van De Lingehof is een gezellige werkplaats waar ongeveer 19 mensen werken. Zij maken onder andere een hanglamp van hout, maar ook houten kindermeubels en relatiegeschenken. De werknemers hebben allemaal een verstandelijke beperking, maar dat is zeker niet terug te zien in de artikelen. Zowel de hanglamp als de kindermeubels worden met de hand gemaakt van hout. Een leuk detail misschien: als u een artikel koopt in deze webshop, staat naam van degene die het product gemaakt heeft er op. Er zijn verschillende soorten lampen waaruit u kunt kiezen. Zo kiest u bijvoorbeeld voor de ‘Globe’ of de ‘Cone’. Dit zijn verschillende type hanglampen, die je ook in verschillende maten kan bestellen. Naast de verschillende maten heeft u ook de mogelijkheid om aan te geven wat uw eigen wensen zijn. Hiervoor kunt u even bellen naar het bedrijf. Zij zullen voor u uw wensen noteren en dan wordt uw persoonlijke lamp zo spoedig mogelijk gemaakt.

Kies uw favoriete ontwerp

Neem een kijkje op de website om te bekijken welke hanglamp van hout u in uw woning wilt hebben. Kies uw favoriet en vraag deze gemakkelijk aan. Daarna gaan de medewerkers van De Lingehof er mee aan de slag, zodat u snel uw nieuwe lamp in huis kunt ophangen. Het grote voordeel is dat de lamp niet als bouwpakket naar u wordt opgestuurd, maar gewoon in zijn geheel. Als u de lamp dan binnen heeft kan deze meteen worden opgehangen.

 

https://www.delingehof-shop.nl/