Zeker wedden
Image default
Woning en Tuin

Stukadoor nodig? Van de Kamp afwerking

Hoe vindt u de juiste vakman?

Heeft u een nieuwe woning gekocht en moet er nog veel gebeuren wat betreft het binnenwerk? In dat geval heeft u natuurlijk een stukadoor nodig om alles mooi glad te maken. Er zijn tegenwoordig echter veel stukadoors actief, maar hoe vindt u de juiste stukadoor voor uw klus? In dit artikel geven wij enkele tips.

Vraag in uw omgeving naar een stukadoor

Woont u in een dorp of een kleine stad? Dan is de kans groot dat er wel mensen in uw omgeving zijn die in het verleden een stukadoor in hebben gehuurd. U kunt dus navragen of zij weten welke vakman goed werk verricht. Dit is een goede manier om een betrouwbare stukadoor te vinden. Het is bovendien niet alleen belangrijk dat een vakman goed werk verricht, maar ook dat deze transparant is over de prijs en goed is in de communicatie.

Lees recensies door over stukadoors

Kent u niemand in uw omgeving die met een goede tip? In dat geval kunt u op internet zoeken naar een goede vakman. De meeste bedrijven zijn voorzien van recensies. Recensies zijn heel waardevol, want u krijgt dan een goed beeld van het bedrijf en hoe zij de service verlenen. Zijn er bijvoorbeeld veel recensies met klachten? Dan is het aan te raden om niet voor die specifieke stukadoor te gaan, maar voor een ander. Bij het lezen van recensies moet u niet alleen naar het aantal sterren kijken, maar ook goed lezen wat er precies in de recensies staat vermeld.

 

Het tarief

Voor u als klant is het ook belangrijk dat de vakman van te voren transparant is over het tarief. Dit voorkomt problemen bij de eventuele afhandeling nadat alle diensten zijn verricht. Een vakman kan op verschillende manieren een tarief berekenen. De meeste vakmannen werken met een uurtarief, maar tegenwoordig is het ook steeds populairder om een prijs per project af te spreken.

 

Stukadoor nodig bij u in de buur? Dan bent bij Van de Kamp afwerking op het juiste adres!