Zeker wedden
Image default
Vervoer en transport

Een milieubewuste en officieel erkende specialist in de branche van bevroren / gekoeld vervoer

Duurzaamheid is belangrijk voor Frigo Group. We lezen hier het volgende over op de website van Frigo:

“We zijn al jaren bezig om zo duurzaam mogelijk om te gaan met de bronnen waaruit we putten. Als boerendochters (…) weten we als geen ander dat je goed moet zorgen voor het land waarop werkt. Zonder tijdige drainage en zonder bemesting zal de volgende generatie zijn brood niet kunnen verdienen op de boerderij. Ook de normen en waarden die we van onze vader hebben meegekregen zorgen ervoor dat we onze medewerkers en klanten koesteren. We werken aan langdurige relaties met hen. Een akker die je bemest, zal een goede oogst geven. Zo staan wij ook in ons bedrijf, we willen een mooi bedrijf opbouwen dat we met trots kunnen overdragen aan de volgende generatie! (…).”

Onlangs zijn in totaal 1600 zonnepanelen op het dak van het koelhuis in Nieuw-Vennep geplaatst. De panelen leveren 550.000 kWh energie per jaar op. In het geval van Frigo is dat zo’n 10% van het totale energieverbruik.

Sinds vorig jaar is deze expert op het gebied van gekoeld transport ISO-9001 gecertificeerd. Dat geldt voor Frigo Group Transport en voor Frigo Group Logistics. Dit certificaat geeft aan dat zowel kwaliteit als voedselveiligheid zijn gegarandeerd. 

In 2020 heeft Frigo Group Logistics geïnvesteerd in 9 nieuwe trekkers. Het gaat om de DAF XF 480 Super Space CAB. De trekkers worden ingezet voor het geconditioneerd vervoer van en naar Nieuw-Vennep. Aanvullend kunnen de wagens gebruikt worden voor vervoer van staal en machines.

Wilt u meer weten over de duurzaamheidsprincipes van Frigo Group? Wilt u informeren of dit bedrijf u kan helpen met geconditioneerd vervoer versproducten in een professioneel vrieshuis? Wellicht heeft u vragen over wegtransport naar Frankrijk? U kunt contact opnemen en dan staan de medewerkers u graag te woord.

https://www.frigogroup.com/nl/