Zeker wedden
Image default
Eten en drinken

De lekkerste hazenbout kunt u bij deze poelier kopen

Een heerlijk stuk vlees kan uw maaltijd echt compleet maken. Wilt u een keer iets bijzonders proberen? Besluit dan eens om een hazenbout te kopen. Hazenbout heeft een échte wildsmaak, wat het een perfect stuk vlees maakt voor herfst- en wintergerechten. Maar ook in de lente en zomer kan een lekkere hazenbout heerlijk smaken! Als u een hazenbout wilt kopen, doet u dit het best bij een poelier. Dit is een slager die ook het vlees van wild en gevogelte verkoopt. Nu vraagt u zich wellicht af: bij welke poelier kan ik nu het beste terecht voor een goede hazenbout? Het antwoord is: bij Floor Poelier in Hilversum.

Een poelier met ruime ervaring en een breed assortiment

Floor Poelier is al 85 jaar een bekende en vooraanstaande poelier in de regio. Hier kunt u het beste geslachte, malse vlees van de regio kopen, waaronder een hazenbout. Het vlees dat hier verkocht wordt, is afkomstig van Nederlandse bodem. Hierdoor kan deze poelier uitstekende kwaliteit, malsheid en een heerlijke smaak garanderen. U vindt hier een ruim assortiment aan vlees en gevogelte. Zo kunt u hier, naast een hazenbout, ook de volgende producten kopen:

  • Grof wild, zoals edelherten, reeën en zwijnen
  • Klein wild, zoals fazanten, wilde konijnen en duiven
  • BBQ-vlees
  • Gourmetschotels
  • Black Angus
  • Complete maaltijden en soepen

Daarnaast kunt u hier terecht voor de Tante Door Kip. Dit is kippenvlees van kippen die opgroeien in een ruime en rustige stal en die 100% plantaardig gemest worden. Zo bestaat de voeding van deze kippen uit diverse granen, zoals tarwe, haver en mais, waar nog mineralen, vitaminen en soja aan worden toegevoegd. U ziet dat u hier dus ook op de juiste plek bent als u op zoek bent naar biologisch vlees.

Bestel online of breng een bezoek aan de zaak

Wilt u een hazenbout of een ander stuk vlees kopen bij Floor Poelier? Doe dit dan eenvoudig online of breng een bezoek aan de poelierszaak. Zowel als u online wenst te bestellen of wanneer u een bezoek brengt aan de zaak, staan de vriendelijke medewerkers klaar om u te adviseren. Zo bent u ervan verzekerd dat u binnenkort geniet van een heerlijk stuk vlees.

https://floorpoelier.nl/