Zeker wedden
Image default
Eten en drinken

Hapjes nodig in Deventer? Check snel dit platform!

Catering bestellen in Deventer

Die unieke plaats kent altijd wat te doen. Zo geniet Deventer talloze bezienswaardigheden en een spetterende centrum die u op uw dagje vrij kunt beleven. Heeft u behoefte aan meer informatie over wat er te beleven is in Deventer? Volg dan deze site. Met zoveel leuks te doen, verbaast het u vast niet dat veel particulieren en bedrijven zoeken naar een cateraar, die altijd het beste van het beste levert. Het maakt niet uit of u bedrijfsbijeenkomst host of een prive feestje viert. Voor de lekkerste maaltijden uit Deventer neemt u contact op met Happie Delivery. De beste gerechten boeken voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie. In onze webshop heeft u uw catering simpel besteld. Maar welke heerlijke opties heeft Happie Delivery allemaal in Deventer? U kunt bij ons terecht voor zalige sandwiches en salades, de allerbeste party snacks, de meest tongstrelende buffetten, maar ook de meest heerlijke barbecue?s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het opruimen. Ook de afwas wordt gedaan. Dat is toch geweldig?


 

Welke soorten catering leveren wij allemaal in Deventer?

Er zijn erg veel opties bij Cateraar Happie Delivery in Deventer. Zo kunt u de volgende type catering bij ons bestellen

Lunch bestellen of toch een high tea, buffet of BBQ?

De verste Lunches regel je bij Happie catering in Deventer. Voor allen zit er wel wat tussen|is er iets te vinden in ons assortiment|is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit verschillende soorten broodjes, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw lunches individueel laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie Delivery Catering maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook uiterste best voor een gezondere wereld.  Heeft u zin in iets feestelijkers dan een doorsnee middagmaaltijd, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten helemaal vol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en knapperige sandwiches met zalm. Te bestellen voor grote groepen of kleinere bijeenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er absoluut rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is helemaal geen probleem.  Buffetten zijn het specialisme van Happie Delivery Catering in Deventer. De meest tongstrelende buffetten van Deventer , kan je wel zeggen. De keuze online is enorm. U vindt van Hollandse menu’s tot saladebuffetten! Ook kunt u uw menu geheel op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u compleet zelf welke maaltijden wij op uw bijeenkomst presenteren. Bent u liefhebber van een echt zomers feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Deventer! Dit kan u helemaal door ons laten regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes en tapas

Onovertroffen en unieke borrelhapjes regelen doet heel Deventer via de webshop van Happie. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal.De fingerood worden geleverd in elke provincie van ons land Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd het tapasbuffet dat perfect past bij uw event.