Zeker wedden
Image default
Mode en Kleding

Tips om je reistas zo goed mogelijk in te pakken

Tips om je reistas zo goed mogelijk in te pakken 

Er zijn een aantal tactieken om je tas beter in te pakken. Zo zijn er tips waarbij je meer kleding kwijt kan of tips waarbij kleding minder kreukt. Ook voorzorgsmaatregelen heb je als tips. Wie wilt er nou niet te weten komen hoe je meer kleding in je koffer krijgt dan hoe je het normaal doet?

 

Wat voor tas neem je mee?

Het is eigenlijk zowel is een reistas dames als een dames koffer hetzelfde is als het gaat om de manier van kleding vouwen. Als je kleding gewoon normaal vouwt en je doet het in de tas of koffer merk je al snel dat het aardig vol begint te raken en dan heb je nog aardig wat kleding wat je nog erin moet stoppen. Hier hebben een aantal mensen tactieken voor bedacht.

 

Of het nou echt zo goed werkt weten wij niet. Wij denken in ieder geval van wel, maar misschien dat iemand anders denkt dat het niet zo is. De gouden tip is om je kleding op te rollen en niet op te vouwen. Rollen schijnt dus je kleding kleiner te maken en je hebt dan meer ruimte om het erin te stoppen. Het lijkt ook vaak alsof opgerolde kleding beter erin past. Misschien dat dit met de vorm te maken heeft. 

 

Neem altijd nog een kleine schoudertas mee als je op reis gaat. Als je ergens heen gaat wil je zeker weten niet die grote tas mee moeten nemen. Het ziet er en een beetje raar uit als je bijvoorbeeld uit eten gaat, maar voor jouzelf is het ook niet per se heel fijn of heel handig. Een kleine schoudertas kun je meestal ook gewoon omhouden of bovenop in je koffer stoppen zonder problemen.

 

Alternatieven die ook handig zijn

Als je maar één tas mee wilt nemen en je gaat niet heel lang weg of misschien hoef je niet heel veel mee omdat er een wasmachine is. Dan kun je kijken naar een teddy shopper. De teddy variant is gewoon het leukst als je het ons vraagt, maar je kan natuurlijk ook gewoon een andere shopper kiezen. Het zijn handige tassen die ruim zijn, maar ook leuk staan bij een outfit. Als je dus uit eten gaat ziet het er niet raar uit en je hebt dan ook maar één tas mee. Ook naar het strand is dit een handige tas.